TV: Erobrede kampen

Overlegent: Gæster videre efter overbevisende præstation

Lundgårdskolens Daniel Kortbæk og Rasmus Jensen klar foran mål. Foto: Kurt Nedergaard
Lundgårdskolens Daniel Kortbæk og Rasmus Jensen klar foran mål. Foto: Kurt Nedergaard

På Herning Fremads Baneanlæg tog Vestervangskolen i mod naboerne fra Lundgårdskolen. Vestervangskolen var opsatte fra start, men det var svære betingelser, de var oppe i mod. Lundgårdskolen var en klassemodstander, og med teknisk flot spil og gode afslutninger vandt de sikkert 8-0. Se kampfakta her.

Hurtig start
Allerede i det første minut var hjemmeholdets Mathias Hansen på færde, da han løb fra fire modstandere og var meget tæt på at score. Hansens lå som en enmandshær fremme og var konstant klar til at løbe, når chancen bød sig.

Udeholdets løbestærke Shoaib Safi tog en tur i højre side og sendte bolden ind i feltets, hvorefter bolden passerede flere af hjemmeholdets forsvarsspillere ind til en fri Rasmus Jensen, der sikkert sendte den i nettet til en 1-0-føring. Hjemmeholdets Hansen havde med tætte driblinger en god chance for at udligne. Lundgårdskolens store angriber Daniel Kortbæk viste også sin farlighed, da han satte et par mand og øgede til 2-0.

Se også: Målhelt i storsejr

Dirigenten
Gæsternes bagerste mand Simon Holk dirigerede med stor overbevisning forsvaret og var med fremme for at tage sig af frisparkene uden for feltet. Første gang man så det, ramte han stolpen, men Alexander Eriksen fulgte godt op og øgede til 3-0. Inden dommer Ole Tang fløjtede til pausen, fandt flittige Shoabi Safi angrebskollegaen Daniel Kortbæk, der scorede sikkert til 4-0.

I pausen sagde lærer Mathias følgende til sine spillere:

- Skub frem. Vi ligger fire på linje. Vi skal turde at komme frem, ellers hjælper det ikke noget. De er dygtige, vi må prøve at få et godt resultat ud af det.

Udeholdets forsvar. Foto: Kurt Nedergaard
Udeholdets forsvar. Foto: Kurt Nedergaard

Se også: TV: Parkerede bussen

Fortsatte, hvor de slap
Gæsterne fortsatte det offensive spil, og med en fin aflevering fandt Nagah Mogdad Shoaib Safi, som endelig fik noget ud af sine anstrengelser og fik bolden over stregen til 5-0. Derefter havde hjemmeholdets Magnus Bonde en god chance, men forsøget røg forbi målet. Lundgårdskolen fik et frispark uden for feltet, og endnu en gang kom Simon Holk med frem for at sparke, hvilket gav pote. Med et præcis spark gik bolden i mål og i nettet til 6-0.

Se målet her:

Derefter var Alexander Eriksen atter på pletten og øgede til 7-0. Lundgårdskolens Daniel Kortbæk var vred over under opvarmningen og havde derfor fået en pause de første 20 minutter af anden halvleg, men han var klar nok, da han kom på banen igen og scorede til slutresultatet 8-0 til gæsterne fra Lundgårdskolen.

Flotte præstationer
Hos Vestervangskolen var der gode præstationer af målmand Oliver Rauff, der stod en fornuftig kamp. Kasper Skov Eriksen og Magnus Bonde var gode i det defensive, og længere fremme på banen arbejdede Benjamin Jess og Yaqub Hussein godt. Vi må heller ikke glemme enmandshæren helt i front - nemlig Hansen, der hele tiden var på færde. Han knyttede en kommentar til opgøret efter slutfløjtet.

- De havde os igennem hele kampen. De kørte på os og var gode til at bringe sig i overtal. De flyttede sig godt og var hurtigere på bolden, sagde Hansen.

Se Mathias Hansens analyse af kampen her:

Se også: TV: Tog teten

Profilerne
Det bliver også spændende at følge Lundgårdskolen, der har massere af profiler på holdet. Blandt andet Simon Holk, der styrer forsvaret med stort overblik. På midtbanen finder vi Alexander Eriksen, Nahah Mogdad og Rasmus Jensen, der er dygtige gode i det fremadrettet spil. Helt fremme huserer Shoaib Safi, som konstant udgør en trussel med sine farlige og tætte driblinger.

Lundgårdskolen er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor modstanderen er Lind Skole.

Nærkamp på midtbanen. Foto: Kurt Nedergaard
Nærkamp på midtbanen. Foto: Kurt Nedergaard
 

1 af 3 Mathias Hansen efter kampen. Foto: Kurt Nedergaard
2 af 3 Foto: Kurt Nedergaard
3 af 3 Lundgårdskolens Daniel Kortbæk og Rasmus Jensen klar foran mål. Foto: Kurt Nedergaard