TV: Fik dobbelt medvind

Stærk anden halvleg: Der var fart over feltet i det tætte opgør

Der var pres på begge mål i kampen. Foto: Leif Sønderskov
Der var pres på begge mål i kampen. Foto: Leif Sønderskov

Drengene fra Grindsted Søndre Skole tog imod BillundSkolen. Begge hold var godt forberedt, og der var tegn på, at ingen af holdene ville tabe. Rammerne var også helt ok, og det flotte vejr havde tiltrukket rigtig mange tilskuere til kampen. Alle blev vidne til en god og underholdende kamp hvor begge hold ydede det maksimale, for den kamp ville man vinde, kunne man se.

Der var god opbakning i det flotte vejr. Foto: Leif Sønderskov
Der var god opbakning i det flotte vejr. Foto: Leif Sønderskov

Se kampfakta her.

TV: Før nederlag: De er bare gode

Tryk på fra første fløjt
Allerede i det femte minut måtte BillundSkolens målmand Oliver Lees ud i fuld stræk for at redde et nærgående Grindsted Søndre skud. Her parerede han på stolpen, og i to forsøg sikrede han sig bolden og hans medspillere kunne ånde lettet op.

Som halvlegen skred frem, så vi Billundholdet overtage mere og mere af spillet, men overtaget førte ikke til scoring, så det stod altså 0-0 ved pausen.

Parolen til Billund drengene var, at de skulle forsætte det gode spil og brede spillet ud og spille bolden op bag Grindsteds høje spillere i forsvaret.

I Grindstedlejren synes de, at de godt kunne drage fordel af den smule medvind, de trods alt fik.

Hør Grindsteds pausesnak her:

TV: Tog revanche for pigerne

Udnyttede vinden
Den smule medvind der var, kunne godt siges at blive til dobbelt medvind, for det gav alligevel så meget spil, at Mads Mølby i det 42. minut gik igennem og via målmand Oliver Lees fod fik scoret til 1-0. Det udløste stor jubel fra lægterne. Fem minutter senere gentog Nikolai Rimmer kunststykket og scorede meget sikkert, selvom Oliver Lees havde fingerspidserne på bolden. Med 13 minutter igen synes sejren indenfor rækkevidde.

Der var mange spillere i feltet i kampens slutning. Foto: Leif Sønderskov
Der var mange spillere i feltet i kampens slutning. Foto: Leif Sønderskov

Men med syv minutter igen kom en fortjent reducering, da Billunddrengene spillede sig helt igennem og Lasse Nielsen let kunne score, og med resultatet 2-1 lurede der alligevel en straffesparksafgørelse.

Men kræfterne rakte dog ikke til mere, og Grindsted Søndre Skole var holdet, der kunne danse sejrsrunde, og med et rungende 'hvem var det, der vandt i dag - det var dem fra Søndre Skole af, fik vi en værdig afslutning på en flot fodboldkamp.

Se sejrsrunden her: