TV: Fik revanche

Forløsning: Tog sin hævn og vandt

Det blev et forholdsvis tæt opgør, hvor hjemmeholdet fik revanche og vandt. Foto: Kurt Nedergaard
Det blev et forholdsvis tæt opgør, hvor hjemmeholdet fik revanche og vandt. Foto: Kurt Nedergaard

Ti af drengene fra Lundgårdskolen og ni fra Lind Skole spillede klubfodbold mod hinanden klokken 18.00 dagen inden i Lind med KLG Lind som vinder med 2-1 over Tjørring IF, hvor de fleste fra Lundgårdskolen spiller til daglig.

Lundgårdskolens målmand Bastian Agergaard var en af de mange, der havde spillet aftenen før. Bastian Agergaard sagde, det var en lige kamp i aftes som kunne være gået til begge sider.

- Vi har en anden taktik i dag. Vi slår dem helt klart. Vi er parate, helt klar og kan sagtens vinde, sagde en tændt og oplagt Bastian før opgøret.

Se kampfakta her.

Trods en stor præstation af Noah i gæsternes mål, kunne han ikke forhindre hjemmeholdet i at tage sejren. Foto: Knud Erik Nyby Jyllandsyd Plankeværk var ikke nok

Som lyn og torden
Lundgårdskolen var opsatte på revanche og startede som lyn og torden. I det andet minut scorede store, stærke Daniel Kortbæk til 1-0. Minuttet efter rykkede Linds Rasmus Tindal sig fri, men Lundgårdskolens målmand kom glimrende ned i skuddet og fik afværget.

Begge hold havde fine omstillinger. På en af dem havde hjemmeholdets Daniel Kortebæk et frisk forsøg, og gæsternes Rasmus Tindal havde et skud lige over mål, og spillet bølgede frem og tilbage. Lungårdskolens Alexander Mikkelsen havde et godt forsøg, som Nikolaj Lenz i Linds mål flot fik reddet.

Efter et hjørnespark stod Alexander fri, og det udnyttede han på glimrende vis og øgede til 2-0. Lundgårdskolens godt arbejdende midtbanespiller Nagah Moghad havde et godt skud som ramte stolpen. Seks minutter før pausen gik hjemmeholdets store, stærke Malthe Mikkelsen for hårdt til gæsternes Rasmus Tindag og fik en advarsel for forseelsen.

Overtalssituationen udnyttede Rasmus Tindal, der satte sin direkte modstander af og sparkede bolden i kassen og reducerede til 1-2. Inden pausen ramte Lundgårdskolen Shoaib Safi trekantssammenføjningen med et drømmedags hug.

I pausen fik Lind-spilerne besked af trænerteamet på at satse de fire første minutter i overtal.

- Nu har vi medvind, og det skal vi udnytte. Lad være med at have to-tre berøringer. Spil bolden. Angriberne skal have noget at løbe på. Ind og få frispark. Nu skal vi stå sammen og give den 10% mere, lød det fra gæsternes trænere.

Der blev lagt taktik i pausen hos begge mandskaber. Foto: Kurt Nedergaard
Der blev lagt taktik i pausen hos begge mandskaber. Foto: Kurt Nedergaard

Lundgårdskolens Daniel Kortbæk og Rasmus Jensen klar foran mål. Foto: Kurt Nedergaard Jyllandsyd TV: Erobrede kampen

Stort pres af Lind
I medvind startede Lind med et stort pres og satte sig på spillet. Det lykkedes også en af holdets bedste spillere Jeppe Krogstrup at få udlignet til 2-2. Efter udligningen kom hjemmeholdet atter med i spillet, og begge hold tilkæmpede sig store chancer.

Lundgårdskolens Alexander havde skud forbi mål, derefter var det gæsternes Rasmus Tindal, der havde et frispark der røg over mål, og også Daniel Kortbæk havde en god mulighed, som Nikolaj Lenz flot fik klaret i målet. Jeppe Krogstrup havde et godt frisparksforsøg, som Lundgårdskolens keeper Bastian Agergaard fik det yderste af hænderne på og fik reddet til hjørnespark.

Hjemmeholdets Malthe Mikkelsen tog en tur med frem fra forsvaret, og fra midterlinjen fandt han Daniel Kortbæk i front, og her blev han stoppet af en Lind-spiller og fik straffespark. Det omsatte Malthe Mikkelsen til en 3-2-føring til hjemmeholdet. Det var også Malte Mikkelsen, der slog sejren fast til 4-2, da han scorede på en ripost, efter bolden havde ramt Linds målmand Nikolaj Lenz i ansigtet.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Lundgårdskolen - Lind Skole, 4-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Malthe Mikkelsen, Lundgårdskolen
Malthe Rytter, Lind Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Victor Blindbæk, Lind Skole


Hjemmeholdet kunne juble efter et dramatisk opgør, mens gæsterne kastede sig ned på jorden i ren skuffelse. Foto: Poul Horsbøl Jyllandsyd Drama og straffe

Fortjent sejr
Lundgårdskolen fik hermed revanche efter nederlaget dagen før og kunne juble. Efter chancer var der ikke så meget at indvinde mod sejren. Hjemmeholdet var tænde fra start, og bortset fra en periode i starten af anden halvleg gav alle sig hundrede procent.

Efter kampen fik vi en kommentar af Linds Malthe Nørgaard:

- De var bedst fra start, men vi kom igen og fik udlignet. De var bedre med flere afslutninger, vi var ikke så gode defensivt, og vi spillede med for lange bolde.

Om kampens sidste mål mente han, at det var uretfærdig:

- Dommeren ser ikke at målmanden vinker bolden ude og han bliver ramt i ansigtet, det udnytter en Lind spiller og scorer på riposten, lød det fra Malthe Nørgaard.

Lundgårdskolens Malthe Mikkelsen var tilfreds efter kampen:

- Vi får en tidlig scoring, og vi dominerer meget af kampen og har flest chancer, så det var fortjent, at vi vandt. Vi har alle 10% vilje mere end Lind, hvor ikke alle gav sig fuldt ud. Vi har det super fint sammen, alle giver sig fuldt ud, lød det fra Malthe Mikkelsen.

Lind Skole i fuld firspring. Foto: Jesper Egebæk Jyllandsyd TV: Videre efter solid sejr

Hør hele interviewet med Malthe Mikkelsen her: