TV: Gammel kending som dommer

Leverede en flot præstation: De tog hold spillede en jævnbyrdig kamp, men der var aldrig tvivl om kampens udfald

Der var fart over feltet i opgøret. Foto: Knud Erik Nyby
Der var fart over feltet i opgøret. Foto: Knud Erik Nyby

Til kampen mellem Lyreskovskolen og Tinglev Skole mødte der ingen dommer op, da hjemmeholdet havde glemt at bestille. Derfor måtte den tidligere deltager i Ekstra Bladet Skolefodbold Mike Mortensen, efter nogen betænkningstid, træde til. Dernæst manglede man en fløjte, men heldigvis havde referenten en liggende i handskerummet, så med et kvarters forsinkelse kunne kampen gå i gang.

Se kampfakta her.

TV: To fra Fourfeldt

Der var god opbakning på sidelinjen. Foto: Knud Erik Nyby
Der var god opbakning på sidelinjen. Foto: Knud Erik Nyby

Vadede i chancer
Første halvleg var meget jævnbyrdig med store chancer i begge ender. Ind ville bolden dog ikke. Først efter 27 minutter lykkedes det. Tinglev brød flot igennem i venstre side, og indlægget havnede hos en fri Mads Pirschler, som havde let ved at score kampens første mål.

Se målet her:

Stillingen blev øget til 2-0 i halvlegens døende sekunder på et straffesparksmål af Kasper Eskildsen.

Se straffesparket her:

TV: Op ad bakke

Fortsatte med at score
Lyreskovskolen kom flot tilbage efter pausen og havde flere store chancer i begyndelsen af halvlegen, men en velspillende Sebastian Wieszorek i Tinglevs mål tog sig af, hvad der kom.

Tinglev overtog herefter spillet. De to målscorere fra første halvleg var ikke tilfredse med kun at score et mål hver, så de gentog kunststykket i slutningen af halvlegen med et mål hver, så det endte med et slutresultat på 4-0, inden den debuterende dommer kunne fløjte kampen af efter en flot præstation.

Vi fangede den nyligt omnævnte dommer efter kampen: