TV: Glemte at snøre sækken

Kom tilbage i kampen: Hjemmeholdet kommer til at have mareridt om spildte chancer

Der var ellers god opbakning til hjemmeholdet. Foto: Ole Jacobsen
Der var ellers god opbakning til hjemmeholdet. Foto: Ole Jacobsen

6-5 efter straffespark til Amagerskolen fra Skjern over Agerbæk. Hvorfor den kaldes Amagerskolen? Den ligger på Amagervej i Skjern. Så ved du det.

Spillerne fra skolen var totalt ligeglad med navnet på deres skole. De vendte nemlig 0-2 langt ind i kampen til 2-2 og dermed straffesparkskonkurrence.

Se det afgørende spark her:

Se kampfakta her.

Agerbæk havde god opbakning fra start til slut. Foto: Ole Jacobsen
Agerbæk havde god opbakning fra start til slut. Foto: Ole Jacobsen

Gav én over næsen i revanche
Burde have lukket kampen
Før dette drama havde Agerbæk haft Amagerskolen langt nede i tabersækken. Hovedparten af spillet og skud på stolpe og overligger burde have givet en 4-0 føring til Agerbæk.

Banens bedste spiller, Rasmus Bornhøft, havde gjort sit med to mål og skud på træværket.

Det skete bare ikke, fordi sammenholdet og gejsten hos Amager-holdet var i særklasse godt suppleret af lærer Jesper Petersen fra stregen, der med sine tilråd og opbakning skabte noget nær et spillemæssigt mirakel.

Der blev spillet lige til stregerne og lidt over. Foto: Ole Jacobsen
Der blev spillet lige til stregerne og lidt over. Foto: Ole Jacobsen

TV: Hurtigere end sin egen skygge
Stærkt comeback
Amagerskolen havde også markante spillere, der voksede i modgangen. Her var det ikke mindst den lille hurtige burmeser, Kuah Ting, der diskede op med detaljer i hurtig føring af bolden frem på banen, hvor Agerbæk-spillerne blot så ud som de stænger, der står plantet i skislalom. Ham fik de simpelt aldrig styr på med lovlige midler. Utroligt, at storklubber ikke for længst har spottet ham 

Amagerskolens målmand Lasse Tordup havde et heftigt Harry Potter-look. Han reddede sit hold gang på gang med nogle utrolige reflekser. Ham burde større klubber skrive på deres besøgliste.

Kampen på skolebanen ved Agerbæk Skole blev med sin spænding, tempo og drama en dejlig oplevelse på en solbeskinnet dag.

Held og lykke til Amagerskolen i næste runde. Tak til Agerbæk! I var nogle gode tabere - selv om det var det modsatte, I håbede så længe på.

Hør fra Kuah og Rasmus efter kampen: