TV: Guld-back drømmer om finale på 'hjemmebane'

Løber solen sort: Isabel Ohle spillede ny stor kamp i kvartfinalen

Isabel kan sætte fart på både med og uden bold. Ofte halser modstanderen efter. (Foto: Henrik Schou)
Isabel kan sætte fart på både med og uden bold. Ofte halser modstanderen efter. (Foto: Henrik Schou)

Hun hører ikke til de største rent fysisk på en fodboldbane, men der var ikke spillet mange minutter af kvartfinalen på pigesiden mellem BillundSkolen og Sct. Hans Skole, før alle på og udenfor banen havde fundet ud af, at Sct. Hans' Isabel Ohle er en intet mindre end glimrende fodbodlspiller.

Niks, den bold får du ikke. Isabel (i lilla) i kamp om bolden. (Foto: Henrik Schou)
Niks, den bold får du ikke. Isabel (i lilla) i kamp om bolden. (Foto: Henrik Schou)

Se fakta om kampen

Elsker at spille fodbold
Og hun blev bare bedre og bedre, som kampen skred frem. Hele kampen igennem holdt hun sit høje niveau, og det lyste ud af hende, at hun har det godt på en fodboldbane.

- Jeg elsker at spille fodbold! Og tænk, at vi kan få lov til det i skoletiden. Så kan det simpelthen ikke blive bedre, lød det efter kampen fra Isa, som hun kaldes af veninderne på holdet.

Glade Sct. Hans-piger sikkert i semifinalen. (Foto: Henrik Schou) Jyllandsyd SLUT: Sct. Hans semifinaleklar efter 5-1-sejr

Hun og resten af holdet gør skolen stolt. Det ser man både på og uden for banen. Det er med til at gavne sammenholdet på skolen, at de kan stå sammen om pigeholdets succesturnering i år.

SE DE 42 FOTOS FRA KAMPEN

Teknik og hurtig boldomgang
Det kan godt være, at hun ikke er så stor, Isabel, men nøj, hvor gør hun op for det, når hun bruge sin gode teknik og boldomgang. Så kan de større piger bare komme an.  Det gør de også, men så slipper Isabel bare godt fra det.

Hun holder til på backen, og derfra er hun fremragende til at løbe med frem og skabe ravage på kanten. Hun er god til at gå med i spillet og er lynhurtig. Hun laver utrolig få fejl i løbet af en kamp. Hun er faktisk så god på backpladsen, at hun tidligere er blevet kaldt en vaskeægte guld-back her på siden.

Kamp om bolden mellem Sct. Hans' anfører Sarah Sundahl (i lilla), som kom på tavlen, og Julia Nissen. (Foto: Henrik Schou)
Kamp om bolden mellem Sct. Hans' anfører Sarah Sundahl (i lilla), som kom på tavlen, og Julia Nissen. (Foto: Henrik Schou)

- Til daglig spiller vi i U14-mesterrækken, og vi er i turnering med mange drengehold. De hader at tabe til et pigehold. Og det sker faktisk ikke så sjældent, at en flok ærgerlige drenge forlader banen, når vi har vundet, lyder det fra Isa.

Der blev virkelig gået til den. Her er det 'Veteranen', der er i kamp med to Billund-spillere. (Foto: Henrik Schou) Nyheder Første semifinale på plads: Brag i vente

I semifinalen venter pigerne fra Ungdomsskolen Ry. De skal på besøg hos Sct. Hans til et brag af en kamp tirsdag 19. april. Det glæder Isabel sig naturligvis. Blandt andet fordi finalen spilles ret tæt på dem.

- Nu skal vi spille semifinale, og vinder vi den, bliver det jo til finale i vores hjemby Odense, siger en stolt Isabel.

Ida 'Veteranen' Eriksen topper nu pigernes topscorerliste. (Foto: Henrik Schou) Fyn 'Veteranen' skubbede 'Dronningen' af tronen

Klar til a give alt
Hun og holdkammeraterne vil give alt for at vinde over Ry.

- Det vil være stort at løbe ind på det store stadion i Odense, og vi vil give alt, hvad vi har i os, for at få denne oplevelse med, lyder det forventningsfuldt fra den pigen med dens store fodboldforståelse.

Billund var presset i store dele af kampen. (Foto: Henrik Schou)
Billund var presset i store dele af kampen. (Foto: Henrik Schou)

Nyheder Galleri: BillundSkolen - Sct. Hans Skole

Se interview med Isabel efter semifinalen:

Pigerne fra Sct. Hans Skole er klar til semifinalen. (Foto: Henrik Schou) Jyllandsyd Sct. Hans i semifinalen efter flot sejr

Hun og resten af Sct. Hans kan nu gå og glæde sig forud for den kommende semifinale mod Ry. Og drømme om finalen på 'hjemmebane'. Det er helt sikkert, at Isabel mod Ry vil styre kanten fuldstændig, hvis hun får bare den mindste tid og plads.