TV: Hattrick i målfest

Målrig: Værterne kunne intet gøre mod gæsternes skud på mål

Det blev en målrig kamp i Skjern. Foto: Henning Bruun
Det blev en målrig kamp i Skjern. Foto: Henning Bruun

Tirsdag tog Skjern Kristne Friskole imod Kibæk Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfaka her.

Se også: Værter cruisede sig til sejr

Hattrick inden pausen
Holdene skulle lige se hinanden an, men det varede ikke længe, før værternes forsvar ikke clearet ordentligt. Det udnyttede Oliver Graversen og scorede sikkert til 1-0.

I det 3. minut havde Kibæk en tredobbelt chance, men hjemmeholdets målmand klarede sig flot. Men det ændrede ikke på, at gæsterne allerede nu havde massiv overvægt i spillet. Og efter fire minutter var Oliver Graversen igen på pletten og scorede til 2-0.

Efter ti minutter fik udeholdet igen bolden i nettet, men målet blev korrekt annulleret for offside. Men så efter 13 minutter scorede Oliver Graversen sit og holdets 3. mål, og dermed fuldendte han et ægte hattrick.

Oliver Graversen fuldendte sit hattrick i første halvleg. Foto: Henning Bruun
Oliver Graversen fuldendte sit hattrick i første halvleg. Foto: Henning Bruun

Se også: TV: Videre efter solid sejr

Allerede afgjort
Indtil da havde gæsterne haft mange gode og velspillede angreb, hvor de virkelig flot brugte hinanden og banens bredde.

Det var et indlæg fra mållinjen i højre side, der blev sat ind i panden på Oliver Poulsen. Det resulterede i en føring til Kibæk Skole på 4-0, hvorefter kampen reelt var afgjort.

Udeholdet slappede dog på ingen måde af, men fortsatte deres flotte spillestil. Efter 20 minutter fik værternes Benjamin Holmstoel en advarsel for et benspænd i straffesparksfeltet. Det blev til et straffe, som Dmytro Rudnik sikkert scorede på til 5-0.

To mål mere inden pausen blev scoret af Jens Finderup og Rasmus Grud, så pausestillingen var 7-0.

Kibæk Skole havde mange farlige chancer. Foto: Henning Bruun
Kibæk Skole havde mange farlige chancer. Foto: Henning Bruun

Se også: Gæsterne fik deres hævn

Intet at stille op
I pausen skiftede Kibæk Skole målmand, idet Else-Marie Thomsen kom på mål.

 - Vi har ikke noget pigehold med, og jeg vil så gerne deltage, hvorfor jeg har fået lov til at være med her. Til dagligt spiller jeg i Kibæk på U15-pigeholdet enten som målmand eller angriber, men jeg scorer nu ikke så mange mål for tiden, udtalte hun.

Anden halvleg fortsatte som den første stoppede. Jens Finderup scorede efter seks minutter til 8-0, og minuttet efter scorede Oliver Poulsen fra cirka 15 meter til 9-0. Endelig sluttede Dmytro Rudnik af til kampens resultat, der blev 10-0.

- Jeg spiller ikke turneringsfodbold til daglig, for vi har ikke et U15-hold i Kibæk, men i stedet hjælper jeg min far med at træne U14-holdet, og så spiller jeg med i nogle træningskampe. I 2019 skal jeg på efterskole på Dejbjerglund nord for Skjern, og så må vi se, hvad der sker med fodbolden. Jeg fik et slag over det ene knæ kort før pausen, men jeg har det ok nu og skal nok være klar til næste kamp, sagde en tilfreds Oliver Graversen efter kampen.

Se Dmytro score på straffe her: