Annonce:
Annonce:

TV: Hul på bylden

Bedre sent end aldrig: Løjt-drengene kom sent i gang med målscoringen, men det var nok til en sejr

De grønblusede Løjt-drenge fik hul på bylden til sidst. (Foto: Bjarne Østergaard)
De grønblusede Løjt-drenge fik hul på bylden til sidst. (Foto: Bjarne Østergaard)
Annonce:

Glimrende fodbold, god underholdning og fantastisk fodboldvejr. Det var ingredienserne i dagens kamp mellem Løjt Kirkeby Skole og Felsted Centralskole.

Niveauet var højt fra første fløjt. Det var tydeligt, at de her drenge er vant til at spille fodbold. Nogle endda på ganske højt niveau, fortæller træner for Felsted, Stefann Knutzen:

— Vi har nogle, der spiller mesterrække i Bov. Løjt har vist en hel del gode spillere også, så det skal nok blive en god kamp.

Og det fik han helt ret i.

Søstre sloges forgæves, da Lærken lettede

Der bliver kastet langt. (Foto: Bjarne Østergaard)
Der bliver kastet langt. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Se kampfakta her.

Løjt satte sig hurtigt på kampen og var klart bedst. De fik også spillet sig igennem til et par gode chancer. En del af dem til Nicklas Dam, men Felsteds forsvar stod godt. Lykkedes det endelig Løjt at komme igennem, så tog en glimrende målmand, Mikkel Møller, sig af det.

Annonce:

Felsted lurede kontrachancen, der kunne give dem føringen. Det var faktisk ganske tæt på et par gange. Største mulighed kort før pausen, men Frederik Allsopp fik overplaceret sit skud.

Det gav lidt sved på panden hos hjemmeholdets træner Morten Johannsen:

— Vi skal altså snart ha et mål, og helst inden pausen, sagde han.

Rebeccas fight rakte ikke

Hans ønske gik dog ikke i opfyldelse. I pausen lagde han vægt på, at de skulle mere ud på kanterne. Alt for meget spil var foregået gennem midten, hvor en ellers godt spillende Thomas Eirdorf, havde det svært mod de stærke forsvarsspillere fra Felsted.

Mange hårde dueller. (Foto: Bjarne Østergaard)
Mange hårde dueller. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Hul på bylden
Anden halvleg startede som første halvleg sluttede. Løjt var dominerende, og specielt anfører Jonas Madsen begyndte at træde i karakter. Det gav bonus efter 10 minutters spil. Et godt, gennemspillet angreb, efterlod pludselig Jonas alene igennem, og det udnyttede han iskoldt til 1-0.

Annonce:

Felsted gav dog ikke op, men havde det svært mod overmagten. Kun syv minutter senere så Thomas Eirdorf, at målmanden var lidt for langt ude af målet. Han sparkede smukt bolden over ham til 2-0.

Så var kampen afgjort. Felsted kunne godt se, at det var mere end håbløst. Samtidig begyndte kræfterne så småt at slippe op, efter en hårdt opslidende forsvarskamp.

Det blev også 3-0, igen sat ind af Jonas Madsen, denne gang på straffespark. Løjt-drengene fik altså hul på bylden til sidst.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: