Annonce:
Annonce:

TV: Klassespil og klassemål

Flot fodbold og stor sejr: Værterne havde hele spillet hele kampen igennem

Der blev kæmpet godt af både Humlehøj-Skolen og Broager Skole. Men værterne løb med en flot sejr. Foto: Leif Christensen
Der blev kæmpet godt af både Humlehøj-Skolen og Broager Skole. Men værterne løb med en flot sejr. Foto: Leif Christensen
Annonce:

Drengene fra Humlehøj-Skolen skulle i dette opgør i fjerde runde af Ekstra Bladet Skolefodbold være værter, da de skulle tage imod gæsterne fra Broager Skole.

Hjemmeholdet havde vundet 1-7 og 4-2 i deres første to kampe. I deres seneste kamp vandt de 2-0 over Augustenborg Skole. Udeholdet havde inden denne kamp kun to kampe på bagagen. Den første vandt de 6-4, og i deres anden og seneste kamp vandt de 7-1 over Bylderup Skole. Så nu måtte vi se, hvem der kunne spille sig videre til femte runde.

Se kampfakta her.

TV: Snuppede smal sejr

Lynstart for hjemmeholdet
Gæsterne mødte op til kampen med tre nye spillere. Ferie og skader gjorde, at de havde fået fire afbud.

Værterne lagde bedst ud. De startede som lyn og torden. Formiddagsregnen havde lagt sig, og nu skinnede solen ned på den nyopkridtede fodboldbane. Der var spillet 15 sekunder, da Frederik Nielsen brændte den første store chance.

Annonce:

Efter to minutter blev der hjørnespark til hjemmeholdet. Bolden røg over i modsatte side og tilbage igen ind foran målet, hvor topscoreren Amir Ghedir på tæt hold kunne bringe værterne foran med 1-0.

Minuttet efter var Amir alene med Zacharias Killemose i gæsternes mål, men Amir skød lige på målmanden. Et indlæg fra Emil Iversen ramte stolpen i det ottende minut.

Det var en forrygende start for værterne. Det blev 2–0 efter 11 minutter på et hovedstød af Frederik efter hjørnespark. Hjemmeholdet fortsatte med at presse udeholdet i bund. Et godt hovedstød af Abas Jafari og et godt langskud af Ajdin Ajdini gav ikke mål.

Det kom i det 23. minut. Igen var det Frederik, som gjorde det til 3-0. Han blev spillet fri i højre side, afdriblede målmanden og trillede bolden i det tomme mål. Et langskud fra Dmiitry Larsen afsluttede første halvleg.

Humlehøj-Skolens Amir satte to kasser i nettet. Foto: Leif Christensen
Humlehøj-Skolens Amir satte to kasser i nettet. Foto: Leif Christensen

Overmagten styrede

Holdt den gode stime
Hjemmeholdet fortsatte i anden halvleg, hvor de slap. Et langt skud fra Emil blev halvklaret af Zacharias. I det sjette minut gik det galt igen. Amir spillede Abas helt fri. Abas afsluttede sikkert til stillingen 4–0.

Annonce:

To minutter efter gik Amir alene igennem. Han blev nedlagt i feltet og scorede selv sikkert på det efterfølgende straffespark. Minuttet efter var han lige ved at score igen. Frederik servede et flot indlæg til ham, men han kiksede hovedstødet.

Efter 11 minutter fik gæsterne deres første chance. Christoffer Josupiet afsluttede fra kanten af feltet efter en længere dribletur. Bolden gik desværre langt forbi målet.

19. minutter var nu spillet. Dmitry afsluttede fra kanten af feltet. Et fladt skud som gik i målet tæt ved den ene stolpe til 6-0.

Et frispark til udeholdet bragte heller ikke noget mål til dem.

Med fem minutter tilbage scorede Abas kampens sidste mål på hovedstød fra tæt hold til slutresultatet 7-0 til hjemmeholdet.

Der var yderligere to chancer på mål, men de blev brændt.

Efter kampen var der stor enighed blandt hjemmeholdet, hvad der skulle gøres bedre. Det var nemlig at øve på offsiden, da de løb på den alt for mange gange.

Se Amir fra Humlehøj-Skolen score sikkert på straffespark her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: