TV: Målfarlige modstandere

Gang i støvlerne: Gæsterne viste sig flot frem med at banke mål efter mål ind i kassen

Drengene fra Vitaskolen viste deres værd. De vandt flot over et godt kæmpende hold fra Hjerting Skole AURA. Foto: Henning Bruun
Drengene fra Vitaskolen viste deres værd. De vandt flot over et godt kæmpende hold fra Hjerting Skole AURA. Foto: Henning Bruun

Drengene fra Hjerting Skole AURA skulle i denne kamp i anden runde af Ekstra Bladet Skolefodbold være på hjemmebane, da de skulle tage imod udeholdet fra Vitaskolen.

Værterne havde i deres første og seneste kamp vundet 7-1 over Fourfeldtskolen. Gæster kom til denne kamp med en storsejr på 10-0 mod Næsbjerg Skole. Det skulle også vise sig, at de i denne kamp ville sætte en del bolde i nettet.

Se kampfakta her.

Se også: Tog pusten

Gode spillere og gode chancer
Udeholdets træner Morten Guldberg mente, at holdet havde gode chancer.

- Jeg ved, vi har et godt hold. Det består af spillere fra EFBs bedste hold i U15, U16 og U17. Der er mange virkelig gode spillere iblandt, men selv gode spillere kan tabe fodboldkampe. Senest i weekenden var en del af spillerne med til at tabe 9-2 til FC. København i U17-ligaen. Vi regner med at nå langt i Ekstra Bladet Skolefodbold, og det kunne da være sjovt at prøve at spille som minimum en kredsfinale, fortalte han.

Kampen begyndte med et kraftigt pres fra gæsternes side. Men værterne forsvarede sig tappert.

Efter fem minutter måtte de se i øjnene, at de var bagud, da Kasper Jensen scorede på hovedstød til 1-0.

Cirka tre minutter senere gjorde kampens bedste spiller Patrick Tjørnelund det til 2-0 efter en lille situation med klumpspil. Patrick blev noteret som målscorer, men der var nok et lille selvmål i det.

Hjerting Skole AURA gav også modstand under kampen, selvom det ikke kunne ses på resultatet. Foto: Henning Bruun
Hjerting Skole AURA gav også modstand under kampen, selvom det ikke kunne ses på resultatet. Foto: Henning Bruun

Se også: TV: Lukkede giftige angribere ned

Pressede på
Hjemmeholdet kæmpede tappert videre, og efter 16 minutters spil blev Asger Ellingsgaard sendt afsted med en lang aflevering i venstre side. Han tog hele turen cirka fra midterlinjen, og han var hårdt presset af en modspiller. Men han nåede frem til en ganske kvalificeret afslutning fra kanten af straffesparksfeltet. Desværre skød han lige på målmanden, som ikke havde de store problemer med at redde forsøget.

Udeholdet kom på 3-0 efter 17 minutter, hvor Lukas Strandby trak mod mållinjen i venstre side. Med højre fod sendte han bolden fladt ind foran mål ved at sparke bag om støttebenet. Patrick Tjørnelund var på pletten og scorede sikkert.

Denne detalje  kunne godt aspirere til at blive kampens detalje, men blot tre minutter senere blev den alligevel overgået af gæsternes Denis Catovic. Han trak ind mod målet fra venstre side og var hårdt presset af en til to modspillere. Men på forunderlig vis vippede han med begge fødder bolden over sig selv og flere modspillere, hvorefter han afsluttede med en helflugter. Kasper Sylvestersen reddede sikkert og i fin stil.

Vitaskolen fik sat hele elleve kasser i nettet. Foto: Henning Bruun
Vitaskolen fik sat hele elleve kasser i nettet. Foto: Henning Bruun

Se også: TV: Direkte spil gav pote

Udnyttede chancen
Det er ikke tit, Denis forsøger at lave denne detalje, men når det lykkes som her, ser det fantastisk flot ud, og der er ikke mange spillere, der kan gøre det samme, sagde træneren stolt.

Efter 28 minutters spil blev værternes Asger Ellingsgaard igen sendt af sted fra midterlinien med en lang aflevering. Denne gang i højre side. Han tog hele turen og med en flad afslutning scorede han sikkert i det lange hjørne til 3-1.

Efter pausen kæmpede hjemmeholdet tappert videre. Men efter fem minutters spil i anden halvleg havde udeholdet haft et forsøg på stolpen og scoret to gange til 5-1.

Efter syv minutters spil blev der begået straffespark mod gæsternes Mads Zaar. Kasper Jensen scorede sikkert, hvorefter kampen var definitiv afgjort. De sidste fem scoringer faldt løbende til slutresultatet 11-1 til udeholdet.

Der var ingen tvivl om, at langt det bedste hold vandt. men hjemmeholdet skal have stor ros for deres indgang til kampen, og de kæmpede bravt på en yderst fair måde.

Se Vitaskolens flotte spil her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen