Annonce:
Annonce:

TV: Målscorer: Stor ros til de andre

Flot fodbold: Trods nederlaget blev der fightet godt igennem

Gæsterne satte hele tolv kasser i nettet. Foto: Jesper Egebæk
Gæsterne satte hele tolv kasser i nettet. Foto: Jesper Egebæk
Annonce:

Engesvang Skole skulle møde udeholdet fra Hestlund Efterskole i dette drengeopgør. Gæsterne røg ud af Ekstra Bladet Skolefodbolds første runde sidste år, og det var ikke glemt. Det var en streg i regningen, der ikke måtte gentages.

Hjemmeholdet var lidt nervøse over at skulle møde en efterskole, men de ville alligevel tage udfordringen op.

Se kampfakta her.

Begge hold var klar til kampstart. Foto: Jesper Egebæk
Begge hold var klar til kampstart. Foto: Jesper Egebæk

 Enkelt fejl kostede

Gang i støvlerne fra start
Kampen blev aldrig jævnbyrdig efter den obligatoriske starthilsen. Gæsterne havde fordel af højde og drøjde. Og så havde de bold- og spilforståelse, som hurtigt viste sig fra start.

Der var kun spillet godt to minutter, da hjemmeholdets keeper Emil Kallesøe første gang måtte hente bolden ud af nettet. Det var da Rasmus Mørk fulgte op efter, at Emil Kallesøe ikke kunne hold en afslutning.

Annonce:

Bare to minutter senere var den gal igen. Mikkel Vestergaard har været med omkring FCMs elite ungdomshold. Han satte et langskud i kassen.

Kort efter kunne det være blevet 3-0, da endnu et langskud blev fyret af. Men her viste Emil Kallesøe et suverænt boldøje, da bolden ramte stolpen med et tydeligt klang.

Der blev kæmpet hårdt af hjemmeholdet. Udeholdets Mikkel Vestergaard røg også en tur omkuld i feltet.

Holdet stod langt tilbage, men alligevel blev det 3-0 ved Nikolaj Garbelmann. Det var inden lynhurtige Rasmus Kjeldsen tog sagen i egne fødder og angreb gæsternes mål på egen hånd. To mand blev elegant sat af, men han blev tacklet i skudøjeblikket, og kort efter blev Rasmus Kjeldsen skadet i en nærkamp. Så var brodden blevet pillet ud af hjemmeholdets mandskab.

Se en af de heftige nærkampe, hvor Mikkel ryger omkuld her:


 
TV: Finalister ude efter straffe

Annonce:

Pludselig gik det stærkt
Inden pausen blev det 5-0. Det var et hjemmehold, der var presset helt tilbage i eget felt. Hjemmeholdets anfører fik proppet noget gejst i hovedet på hans medspillere i pausen.

- De er store, og de er gode. Men vi skal ikke give os i nærkampene! Stå fast drenge, og så kommer de ikke forbi.  Og så skal vi have en scoring!, lød det fra anføreren.

På den anden sidelinje ønskede holdlederen Frank Kristensen masser af berøringer.

- Spil bredt og rundt. I skal være mere i bevægelse og vende spillet bredt.

Som sagt så gjort, og blot et minut inde i anden halvleg blev det 6-0 ved Mikkel Vestergaard. Han scorede i alt fire mål i kampen.

Slutresultatet blev 12-0 til gæsterne. Men Fidusbamsevinder Ruben Olesen kunne finde positive aspekter.

- Det var udfordrende at spille mod nogle, der bare er bedre! Jeg plejer at være en af de største, men her blev jeg godt nok overmatchet på højde og fysik, fortalte Ruben.

Ruben fandt også stor inspiration ved opgøret.

Annonce:

- Jeg overvejer selv at gå på Hestlund Efterskole, og så var det fedt at se Farlige Frank Kristensen på sidelinjen hos dem, sluttede Ruben Olesen, der kampen igennem kæmpede en stor kamp i hjemmeholdets forsvar og midtbane.

Hjemmeholdet i pausesnak. Foto: Jesper Egebæk
Hjemmeholdet i pausesnak. Foto: Jesper Egebæk

Ikke vant til at score

Stor ros til værterne
En af kampens største profiler var udeholdets Fidusbamsevinder Rasmus Mørk. På trods af placering i det bagerste forsvar stod han fader til 1-0 og 4-0. De blev scoret på hovedstød.

Efter pausen blev det til yderligere 2 mål, men her var Rasmus Mørk rykket op som angriber.

- Ja, det var dejligt at spille angriber i anden halvleg, sagde Rasmus Mørk efter kampen.

Men han konstaterede også følgende:

- Jeg er bedst i forsvaret. Det er min plads.

Som dirigenten i forsvaret svingede Rasmus Mørk taktstokken for mange af angrebene, der skyllede ned over hjemmeholdets mandskab.

Annonce:

- Fedt, at de blev ved med at kæmpe. Det skal de have meget stor ros for, at de gjorde, at det blev en bedre kamp, sluttede sympatiske Rasmus Mørk, der ser frem til næste runde og flere kampe. Han var nemlig med til at ryge ud af første runde sidste år. 

Kampens Fidusbamsevindere: I orange trøje til venstre: Rasmus Mørk, i grøn trøje til højre: Ruben Olesen. Foto: Jesper Egebæk
Kampens Fidusbamsevindere: I orange trøje til venstre: Rasmus Mørk, i grøn trøje til højre: Ruben Olesen. Foto: Jesper Egebæk
          

Se Rasmus' flotte mål med hovedet her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: