TV: Mere fight end fodbold

God fight: Holdene havde svært ved at få spillet til at flyde, men der blev gået til vaflerne

Kamp om bolden. (Foto: Ove Sørensen)
Kamp om bolden. (Foto: Ove Sørensen)

Under opladningen til kampen var begge hold præget af nervøsitet og sjældent er det set, at hold har været så tavse og sammenbidte, som tilfældet var i dag, da Vittenbergskolen tog imod Nordre Skole - Bramming.

Se kampfakta her

Fra kampens start kunne holdene da heller ikke få spillet til at flyde. Sammenspil og kombinationer over længere perioder, forekom næsten ikke for nogen af holdene. Det blev til, at man sparkede bolden frem til angriberne, som så måtte få det bedste ud af det.

Nikolaj Petersen og Frederik Meincke fra Bramming var en konstant trussel ved deres hurtighed og holden på bolden. De var en evig kilde til uro i Vittenbergskolens forsvar. Her var Marius Schneider en solid sidste skanse for Vittenbergskolen og hans indgreb og redninger forhindrede, at der blev scoret af modstanderen i de første 25 minutter.

Asger Nielsen søger bolden. (Foto: Ove Sørensen)
Asger Nielsen søger bolden. (Foto: Ove Sørensen)

Se også: Auf 'Vitten' sehen

Se også: Lyn og torden

Det var tydeligt, at Vittenbergsskolen manglende en samlende figur i forsvaret, men på grund af sygdom, var den ellers faste mand i forsvaret, Valdemar Hansen, særdeles savnet med sin opdækning og spilopbygning. Derfor manglede der et led mellem forsvar og angreb.

Vittenbergskolen havde også i angriberne Nikolaj Nielsen og Sebastian Klaaby deres chancer i kampen, men brændte chancerne på det skammeligste, ved på tæt hold at skyde forbi eller over målet. Med lidt tålmodighed kunne chancerne være udnyttet bedre og når man endelig ramte målet var Jimmy Thomsen en glimrende målmand for Nordre Skole.

Vittenbergskolen skyder på mål, men forbi. (Foto: Ove Sørensen)
Vittenbergskolen skyder på mål, men forbi. (Foto: Ove Sørensen)

Se også: Klæder skaber folk

Drop kom ikke til at koste
I det 25. minut kom Nordre Skole foran 1-0 ved et flot mål af Nikolaj Petersen, der spurtede fra forsvaret og havde let ved at score.

Målmanden for Nordre skole, Bramming, Jimmy Thomsen, stod i det meste af kampen en god kamp, men målet til Vittenbergskolen må han tage på sin kappe. Der var tale om et stort målmandsdrop, da han famlede bolden i eget mål til slutresultatet 2-1.

I anden halvleg forsatte spillet i samme spor som i første. Vi manglede at se holdene spille sammen. De forsøgte at spille hurtigere end de magtede og derfor blev spillet rodet, krampagtigt og usammenhængende. Men det forstod Nordre Skole fra Bramming at udnytte på bedste måde i sidste ende.

Marius Schneider stod en god kamp for Vittenbergskolen og var uden chance ved de to scoringer. Det afgørende mål til 2-1 til Nordre Skole blev sat ind af Victor Isaksen.

Marius Schneider gjorde hvad han kunne. (Foto: Ove Sørensen)
Marius Schneider gjorde hvad han kunne. (Foto: Ove Sørensen)
 

Alt i alt kan man sige, at holdene stod godt til hinanden og gav tilskuerne en god fight uden det flotte fodboldspil.

1 af 2 Jimmy Thorsen kunne smile lettet efter kampen. (Foto: Ove Sørensen)
2 af 2 Kamp om bolden. (Foto: Ove Sørensen)