TV: Midtbaneslider og matchvinder

Stærk præstation: Kenan Vatric blev helten

Kenan Vadric jubler efter en af sine scoringer. Han blev opgørets helt store helt med sine to mål. Foto: Henrik Schou
Kenan Vadric jubler efter en af sine scoringer. Han blev opgørets helt store helt med sine to mål. Foto: Henrik Schou

Kredsfinalen i Jylland Syd er nok en kamp, som Tønder Overbygningsskoles midtbaneslider Kenan Vatric sent vil glemme.

Kenan spillede en stor kamp og var med til at sikre sit hold en plads i kvartfinalen ved at lave i alt to mål, og endda endte han også ud med at blive matchvinder, da han gjorde det til 2-1 mod Præstelundskolen i de døende minutter af den forlængede spilletid.

Derfor var Kenan Vatric naturligvis glad efter kampen, for han indrømmer selv, at det ikke ligefrem er hver dag, at han får netmaskerne til at blafre.

- Jeg spiller på midtbanen, så jeg kommer ikke til så mange chancer, og jeg plejer faktisk aldrig at score på hovedstød, så jeg har haft en rigtig god dag i dag med hele to hovedstødsscoringer, sagde en glad Kenan Vatric efter kredsfinalen.

Galleri: Præstelundskolen - Tønder Overbygningsskole

Glad for målene
Kenan Vatric er en sand midtbaneslider, og som han selv fortæller, kommer han ikke til vildt mange chancer. Derfor var smilet også ekstra stort, da han satte et par ord på sine to scoringer i kredsfinalen.

- Det første mål var det sværeste, og det kom efter et hjørnespark, som blev clearet, men bolden havnede hos Noah, som leverede et perfekt indlæg lige ind til min pande, og selv om jeg var presset af to modspillere, lykkedes det mig alligevel at heade bolden i mål.

- Sejrsmålet var noget nemmere, idet der kom et langt og højt indlæg til fjerneste stolpe, og jeg kunne upresset heade bolden i mål. Det er mega fedt at score og så bagefter modtage medspillernes lykønskninger, klap på ryggen og krammere.

Kenan Vadric i midten af billedet viser lige alle, at det var ham, der scorede to mål i kampen og afgjorde kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Kenan Vadric i midten af billedet viser lige alle, at det var ham, der scorede to mål i kampen og afgjorde kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

Tønder Overbygningsskole er i kvartfinalen

Ros til holdkammeraterne
Trods at have indtaget rollen som matchvinder for Tønder Overbygningsskole er Kenan Vatric ikke bleg for at rose holdkammeraternes præstation i kredsfinalen.

- På vores hold synes jeg, at Noah Wendicke (8) og Magnus Andersen (6) skal fremhæves, ligesom vores topscorer Victor Korff med ti mål arbejdede godt i dag. Han er topscorer, selv om han har misset en kamp.

TV: Tønder Overbygningsskole får guldmedaljer

Tror på mere succes
Det er Kenan Vatric’ sidste år som deltager i Ekstra Bladet Skolefodbold, da han næste år er for gammel til at deltage i turneringen, og selvom han mener, at holdet indtil nu har haft det forholdsvis nemt, så tror han på, at holdet kan komme endnu længere, når de afgørende kampe til foråret venter.

- Jeg blev 16 år i september og går i niende klasse, så det er sidste år, jeg kan være med i turneringen, så det er dejligt, at vi er kommet så langt, som vi er.

- I dag manglede vi forsvarsspilleren, Kristian Pedersen, så vi måtte rokere lidt rundt i forsvaret, men det gik okay, og jeg synes vi har et godt hold, og vi tror på, vi til foråret har en chance for at gå hele vejen til finalen, lød de afsluttende og optimistiske ord fra Kenan Vatric.

Sådan gik finalerne i Vejle

Hør hele interviewet med Kenan Vatric her: