TV: Profiler stjal fokus

Tenniscifre: Kampen blev langt mere lige efter pausen

Freja Jensen med bolden. Foto: Carsten Kortegaard
Freja Jensen med bolden. Foto: Carsten Kortegaard

Denne kamp imellem Løjt Kirkeby Skole og Kongehøjskolen var lidt speciel for mange af spillerne, da de til hverdag spiller på samme klubhold. Løjt og Aabenraa Boldklubber er inden sæsonstart gået i samarbejde for at kunne stille med et 11 mands pigehold.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Sikrede sejren efter pausen

Stærk profil
To spillere på Løjt-holdet er dog draget nordpå for at spille klubfodbold - begge i Sønderjyske henholdsvis på de bedste hold i liga 1.

Julie Madsen på U15 og Freja Jensen på U16, der desuden også optræder på Sønderjyske Damesenior i landets bedste række. Derudover har hun også været inde omkring nogle DBUs talentsamlinger.

Hun bliver uden tvivl en af profilerne i turneringen fremover, hvis det lykkes Løjt Kirkeby Skole også at vinde kampe i den kommende periode af turneringen.

Udeholdets anfører nåede den først. Foto: Carsten Kortegaard
Udeholdets anfører nåede den først. Foto: Carsten Kortegaard

Se også: TV: Svækket fra start

Sad på det
Det var hjemmeholdet, der var toneangivende fra første dommerfløjt. Der blev gennemspillet flere gode angreb, men enten gik bolden lige forbi mål eller også stod en forsvarer eller målmanden i vejen for skudforsøgene.

Men efter et hjørnespark opstod der noget rodet klumspil foran udeholdets mål. Til sidst lykkedes det Freja Jensen at få sidste tå på bolden udenfor keeperens rækkevidde, så 1-0 til hjemmeholdet.

Se målet til 1-0 her:

Få minutter efter lykkedes det Freja at score mål nummer to efter en flot frispilning af en af kampens andre profiler Julie Madsen, som i kampens løb leverede assists til flere af Frejas målscoringer. Julie kom også selv på tavlen kort før pausefløjtet til pauseføring på 3-0 til hjemmeholdet.

Fare på færde foran udeholdets mål. Foto: Carsten Kortegaard
Fare på færde foran udeholdets mål. Foto: Carsten Kortegaard

Se også: Prøvede sig frem

Kom lidt igen
Pausen gjorde åbenbart udeholdet. De fik blandt andet gode råd fra træneren og lige en tænkepause ovenpå hjemmeholdets stormløb i første halvleg. Det førte nemlig til, at udeholdet på anden halvlegs allerførste angreb fik reduceret til 3-1.

Skulle vi alligevel have spændingen tilbage i denne kamp?

Nej. Hjemmeholdet svarede hurtigt igen med to lynangreb, der udløste scoringer.

Midt i halvlegen havde en forsvarer fra hjemmeholdet hånd på bolden lige inde foran eget mål. Det betød straffespark til udeholdet, og den store chance blev udnyttet.

Generelt var udeholdet meget bedre med i spillet i anden halvleg, men overmagten var for stor.

Selvom et hold består af 11 spillere, så var det Julie Madsen og Freja Jensen, der førte an i løjerne for hjemmeholdet og viste, at de kunne mange ting med bolden, flotte driblinger, frispilninger og hurtige ryk. Der er ikke noget at sige til, at Sønderjyske er glade for, at de to spillere har valgt at prøve kræfter på højere niveau.

Vi fangede Freja Jensen efter kampen:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen