TV: Scorede første mål på Sct. Hans Skole

Ude på narrestreger: Julia 'Drille-Nissen' med stor bedrift i kvartfinale

Julia (i midten med gule støvler) har netop scoret det første mål i turneringen på Sct. Hans. (Foto: Henrik Schou)
Julia (i midten med gule støvler) har netop scoret det første mål i turneringen på Sct. Hans. (Foto: Henrik Schou)

Hun spiller faktisk slet ikke fodbold til daglig - i stedet er hun er en frygtet langskytte på Billunds U14-hold, der spiller med i toppen af håndboldens 2. division.

Veninderne overtalte hende
Men veninderne havde lokket hende med på BillundSkolens hold til året udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold - og det viste sig hurtigt at være en fantastisk idé. Hun har med sine 11 mål været en af hovedårsagerne til, at holdet nåede frem til kvartfinalen. Her blev Sct. Hans Skole fra Odense imidlertid endestationen, da de besejrede Billund-pigerne med sikre 5-1.


Der blev virkelig gået til den. Her er det 'Veteranen', der er i kamp med to Billund-spillere. (Foto: Henrik Schou) Nyheder Første semifinale på plads: Brag i vente

- Det har været en stor oplevelse at være med i Ekstra Bladet Skolefodbold – især da vi på hjemmebanen vandt kredsfinalen! Det vil jeg sent glemme, lyder det fra Julia Nissen efter kvartfinalen.

Isabel kan sætte fart på både med og uden bold. Ofte halser modstanderen efter. (Foto: Henrik Schou) Jyllandsyd TV: Guld-back drømmer om finale på 'hjemmebane'

Selvom Julia normalt giver håndbolden højeste prioritet, blev det dog til et par træningssamlinger inden kvartfinalen mod fynboerne. Og man kunne absolut ikke se på Julia, at hun ikke har fuld fokus på fodbolden. Gennem hele kampen udførte hun et stort stykke arbejde helt i front for BillundSkolen. Hun viste flere gange sin hurtighed i både fødder og tanke med gennemtænkte dybdeløb. Ofte blev det ved lige ved og næsten, men så pludselig! Midt i anden halvleg lykkedes det Julia at score til 4-1 - det første mål, Sct. Hans har indkasseret i ordinær spilletid i hele årets turnering.

SE DE 42 FOTOS FRA KAMPEN

Oppe mod en stærk modstander
Julia var da også efter kvartfinalen klar i mælet:

- Det var et rigtigt godt hold, vi var oppe mod i dag, lød det efter kampen fra 'Drille-Nissen'. Det er absolut ingen skam at tabe til dem, og jeg ønsker dem held og lykke frem mod finalen. Og så kan jeg da prale af, at jeg er den eneste spiller, der har scoret mod dem i årets turnering, lød det fra Julia.

Ida 'Veteranen' Eriksen topper nu pigernes topscorerliste. (Foto: Henrik Schou) Fyn 'Veteranen' skubbede 'Dronningen' af tronen


Hun og resten af Billund kom ud som lyn og torden til første halvleg og satte sig på kampen i de første par minutter. De havde endda et flot skud på stolpen.

- I starten af kampen, da den stadig stod 0-0, havde vi et forsøg, der ramte stolpen. Hvordan det ville være gået med en scoring til os i starten, ved ingen, men det ville have været godt for det store hjemmepublikum, forklarede Julia.

BillundSkolen har leveret en flot turnering i år, og Julia og co. kan se tilbage på en turnering med den ene flotte sejr efter den anden.

Julia var da også stolt - med god grund - da vi snakkede med hende efter kvartfinalen:

De trætte spillere kan altid hapse en sodavand efter kampen. (Foto: Henrik Schou) Nyheder Carlsberg Sport med til slutspillet

Nyheder Galleri: BillundSkolen - Sct. Hans Skole