TV: Sofie og de super seje tøser

Matchvinder: Sofie blev skadet, men gik forrest for de super seje tøser, da tingene skulle afgøres

Næsbjergs piger kunne juble. (Foto: Leif Sønderskov)
Næsbjergs piger kunne juble. (Foto: Leif Sønderskov)

Det var ikke bare sejren der skulle fejres, der var også bagt kage til de super seje tøser fra Næsbjerg, men det holdt hårdt inden kagen kunne serveres. Den stride blæst kunne måske komme til at gøre udslaget.

Næsbjergs tøser var super seje og det kunne de fejre med kage efterfølgende. (Foto: Leif Sønderskov)
Næsbjergs tøser var super seje og det kunne de fejre med kage efterfølgende. (Foto: Leif Sønderskov)
 

Se kampfakta her

Næsbjerg-pigerne vandt lodtrækningen og det virkede lidt overraskende, at de valgte at spille første halvleg skråt mod vinden, men det var sådan det var. Fjerde-runde-kampene er også der, hvor spillerne er begyndt at fungere som et hold. Her var Næsbjerg i bedste opstilling, hvorimod Hjerting var en smule amputeret, da et par spillere var til udtagelseskampe.

Kampen startede med kvikt målsøgende spil fra begge hold.

Hjerting leverede det bedste potionsspil, mens Næsbjerg søgte spillet med stikninger til deres to hurtigløbere Sofie Callesen og Rikke Schultz.

Se også: Tryllepulver i sokkerne

Mathilde Møller i Næsbjerg-målet er påpasselig. (Foto: Leif Sønderskov)
Mathilde Møller i Næsbjerg-målet er påpasselig. (Foto: Leif Sønderskov)
 

I det femte minut var det Rikke, der kom fri i højre. Men hun blev indhentet med en lidt for hård skulder/ryg-tackling, og da det var i det kriminelle felt, var der straffe. Det skulle Rikke selv eksekvere. Hun scorede til 1-0, men ikke helt usvigelig sikker, da substitut-målmanden, Karoline Pedersen, havde hånd på bolden.

Hjerting overtog mere og mere spillet, men Næsbjerg, med Julie Ladefoged som krumtap i bagerste forsvar, klarede ærterne. Men i det 20. minut, på en ripost fra et frispark, sendte Louise Just bolden i målhjørnet, og der var balance i regnskabet. Det var en fortjent udligning.

Der skal dog tilføjes, at Næsbjerg tilsyneladende havde mistet deres bedste spiller, idet Sofie Callesen var gået ud med en forstrækning. Hun er ikke rar at undvære.

Se også: Truede med den kolde bruser

Fra skade til matchvinder
Anden halvleg blev en veksling med de kendte toner fra første halvleg. Dog var det Hjerting der tonede mest igennem, og man kunne skimte et overtag, som nok ville kaste et mål af sig.

I Næsbjerg-lejren var man nu optimistisk med hensyn til at kunne få Sofie Callesen på banen igen, så hun blev med stor jubel fra lægterne sendt på banen. Der var nu 10 minutter tilbage.

Fem minutter senere blev hun matchvinder da hun bragte Næsbjerg på 2-1 og med fem minutter igen, var det bare om at holde stand. Der var yderlige chancer i begge ender, og igen én af de store til Sofie Callesen. Kampen sluttede således 2-1.

Hjertings piger kunne sagtens smile efter kampen. (Foto: Leif Sønderskov)
Hjertings piger kunne sagtens smile efter kampen. (Foto: Leif Sønderskov)
 

Der var stor jubel efter sidste fløjt. Pigerne fra Næsbjerg var nu videre til femte runde, hvor de skal møde et stærkt hold fra BillundSkolen.

1 af 3 Plat eller krone? (Foto: Leif Sønderskov)
2 af 3 Næsbjerg klar til at fejre sejren med kage. (Foto: Leif Sønderskov)
3 af 3 Næsbjergs piger kunne juble. (Foto: Leif Sønderskov)