TV: Stopklodsen i forsvaret

Ingen kom forbi: Ikke engang pigernes topscorer kunne ikke hamle op med Caroline Nielsen

Caroline Nielsen stod som en klippe i forsvaret. Foto: Henrik Schou
Caroline Nielsen stod som en klippe i forsvaret. Foto: Henrik Schou

Man må sige, at Gråsten Skoles Caroline Nielsen gør sit forarbejde, inden hun skal spille Ekstra Bladet Skolefodbold.

Det var især tydeligt i pigernes kredsfinale i Jylland Syd, hvor Gråsten Skole slog Aulum Byskole 1-0.

Carolines favoritklub er Bayern München, og hendes favoritspiller er Thomas Müller. For at få de seneste finesser luret af hos Thomas Müller, drog Caroline således til München i weekenden for at se ham i aktion.

- Det var en oplevelse på Bayerns stadion. Også selvom min favoritspiller ikke var med hele kampen, lød det fra en glad Caroline efter sejren i kredsfinalen.

Stemningen var helt fantastisk – både i München, men sandelig også her på stadion i Aulum, hvor hjemmeholdets tilhængere skabte en flot stemning.

Galleri: Aulum Byskole - Gråsten Skole

Stoppede topscorer
Stemningen hos hjemmeholdet kunne dog have været bedre, såfremt holdets topscorer Ditte Østergaard havde fundet vej til netmaskerne. Det gjorde hun dog ikke i onsdagens kamp, og det skyldes i særdeleshed et påpasseligt forsvar og især Caroline. Hun gav ikke meget plads til turneringens topscorer gennem de 60 minutter.

Hun var hele tiden påpasselig og lod ikke sin modspiller komme til fadet på noget tidspunkt.

- Jeg er altid nervøs før en kamp, men jeg tror dog aldrig, jeg har været så nervøs som i dag. Nu gik det heldigvis godt, og jeg glæder mig allerede helt vildt til forårets kvartfinalekamp.

- Kampen i dag var helt klart den sværeste hidtil i turneringen, men så sandelig også den mest spændende, lød det fra den glade krumtap i forsvaret.

Caroline jagtede hele tiden Ditte, hvis hun var i nærheden af bolden. Foto: Henrik Schou
Caroline jagtede hele tiden Ditte, hvis hun var i nærheden af bolden. Foto: Henrik Schou

TV: Gråsten Skole får guldmedaljer

Klar til kvartfinalen
Caroline Nielsen spiller normalt på midtbanen. Men med tanke på hjemmeholdets enmandshær i form af Ditte Østergaard havde træner Mogens Hansen vurderet, at Caroline var den spiller, der kunne sætte stopklodsen effektivt i. Så han rykkede Caroline lidt tilbage på banen.

- Mogens er vores viceskoleinspektør, og vi er vant til at gøre, hvad han siger. Når han mente, at det var en opgave for mig, måtte jeg jo forsøge at løse den. Jeg gør altid, hvad lærerne siger, lød det fra Caroline med et lille smil.

- Jeg er helt sikker på, at vinteren kommer til at føles lidt lang. Vi skal jo først spille kvartfinale til foråret, men så må vi jo bruge tiden til lidt ekstra træning.

- Vi skal nok være klar, når kvartfinalen kommer, lød det fra Caroline.

- Ellers må jeg jo holde formen ved lige med mit håndboldspil, hvor det også går ret godt.

- Vi har en køretur på over 200 kilometer foran os, til vi er hjemme i Gråsten igen. Men med sejren og en kasse Carlsberg Sport i bagagen, skal det nok gå, sluttede Gråsten Skoles bedste på dagen i Caroline Nielsen.

Måske skulle Bayern Münchens Thomas Müller tage turen til Gråsten for at se på Caroline, for med hendes indsats i kredsfinalen kan alle nok lære noget.

Gråsten Skole skal spille deres kvartfinale mellem 25. og 28. marts 2019.

Hør Caroline Nielsen fortælle her: