TV: Svækket fra start

Lige dyst: Hjemmeholdet var hårdt ramt af skader

Der var kaldt nye spillere ind til kampen. Foto: Leif Christensen
Der var kaldt nye spillere ind til kampen. Foto: Leif Christensen

Det var et svækket Lyreskovskolen, som stillede op til kampen imod Dybbøl-Skolen. Fem afbud var de ramt af - endda nogle på selve dagen. Fire reserver blev fundet frem, men ikke alle kunne nå at få støvlet hentet.

Men der var egentlig flere, som gerne ville være med. Robotklipperne trængte sig på. Der var en med til kampstart. Den blev dog båret af banen af træneren fra hjemmeholdet. Senere i kampen prøvede de igen, men de blev udvist hver gang.

Se kampfakta her.

Robotklipperen ville også være med. Foto: Leif Christensen
Robotklipperen ville også være med. Foto: Leif Christensen

Prøvede sig frem

Hårdt pres
Udeholdet lagde hårdt ud. De pressede hjemmeholdet i bund fra start og havde to hjørnespark i de første minutter. Der gik over 10 minutter, før det første angreb fra hjemmeholdet kom.

Efter 12 minutter var dog det første farlige forsøg fra udeholdet. Cecilie Plehn gik igennem i højre side. Jennifer Lysager halvklarede i hjemmeholdets mål. Bolden røg ud til Christine Schmidt, og Jennifer klarede igen, ligesom hun gjorde lidt efter.

Efter 17 minutter var det igen Cecilie, som var i centrum., men Jennifer reddede igen.

Jennifer havde mange redninger:

Cecilie huserede hele fra højresiden, altid farlig i sine angreb. Hun går i 6. klasse, er en af de mindste spillere på banen, men er fysisk meget stærk.

Det var tæt på selvmål efter 19 minutter, da Anne Sofie rettede et skud fra Christine af. Der var inden pausen tre nye chancer til Cecilie. Den første gav hjørnespark, den anden ramte efter klumpspil ydersiden af stolpen, og den sidste blev pareret af Jennifer ud til Marie Jørgensen, som skød forbi.

Jasmin og Jennifer. Foto: Leif Christensen
Jasmin og Jennifer. Foto: Leif Christensen

TV: Fly var flyvende

Så kom målene
Allerede efter tre minutter var der fare på færde foran hjemmeholdets mål. Anna Jepsen var kommet alene igennem, men Jennifer reddede igen. Men to minutter senere måtte hun dog kapitulere. Christine spillede elegant Cecilie fri, og denne gang svigtede hun ikke. 1-0 til gæsterne.

Spillet kom herefter mest til at foregå midt på banen. De få chancer herefter var langskud fra Marie Jensen, Christine Schmidt og Eva Skjøth.

Med 10 minutter tilbage var det igen Cecilies tur. Hun kom helt alene igennem, men Jennifer reddede igen.

Med få minutter tilbage afgjorde Cecilie dog kampen helt. Med sit andet mål scorede hun til slutresultatet 2-0. En fortjent sejr til Dybbøl-Skolen over et godt kæmpende hold fra Lyreskovskolen.

Vi fangede Jasmin Thomsen efter kampen: