TV: Tempofyldt affære

Frem og tilbage: Der var mange chancer til begge hold, men kun det ene hold scorede

Drengene kæmpede ihærdigt igennem hele kampen. (Foto: Bjarne Østergaard)
Drengene kæmpede ihærdigt igennem hele kampen. (Foto: Bjarne Østergaard)

Efter en rimelig komfortabel førsterunde sejr til begge hold, var der dømt lokalopgør, da Privatskolen Als tog imod Humlehøj-Skolen.

Faktisk så meget lokalopgør at begge skoler begge spiller deres kampe på samme bane. Kampen om Sønderborg skulle udkæmpes.

Forud for kampen havde Humlehøjs træner dog fået restriktioner af træneren for FC Sønderborgs U16-hold, hvorfra det meste af holdet har deres daglige gang. Således måtte seks af spillerne kun spille én halvleg hver, da klubholdet dagen efter har en vigtig turneringskamp.

— Så det giver helt sig selv hvem der skal starte ude og hvem der skal skiftes ud i halvlegen, så ingen problemer der, fortalte deres træner inden kampen.

Privatskolen Als havde en enkelt spiller fra samme hold, med samme regel. Kun en halvleg til Adam, som ellers er holdets store kreatør.

— Ja, det er da ærgerligt, men sådan er det jo bare, sagde træner Carsten Greve.

Se kampfakta her.

Se også: Drengene har håneretten

Der var masser af flot spil i kampen. (Foto: Bjarne Østergaard)
Der var masser af flot spil i kampen. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Udeholdet startede bedst
Humlehøj-skolen satte sig hurtigt på kampen, og efter blot 3,5 minut satte Rune Rebold flot hovedet på et hjørnespark og placerede bolden præcist til 1-0.

Minuttet efter hamrede Rasmus Brüssow kuglen på træværket, og Privatskolen var allerede nu klar over, hvad der ventede dem de næste små 60 minutter.

Udover ganske få optræk til chancer blev det ikke til ret meget spil til hjemmeholdet, men hvad hjemmeholdet ikke formåede gjorde til gengæld udeholdet. Det ene angreb efter det andet røg afsted ned mod en stærkt spillende målmand Alexander, som med mange gode redninger forhindrede yderligere scoringer. Specielt kanterne var hele tiden farlige og backs havde det svært overfor specielt Oscar Brodersen og senere Ardit Murati.

Se også: Havde marginalerne

Mere spil til hjemmeholdet
Fra anden halvlegs start var Adam så kommet ind for Privatskolen, og det gav faktisk mere spil og også et par gode chancer i løbet af halvlegen, dog uden at det førte nogen scoringer med sig. Jens viste sig også godt frem et par gange, og var ganske tæt på kort inde i halvlegen.

Der trak sorte skyer ind over banen, men det påvirkede ikke spillet. (Foto: Bjarne Østergaard)
Der trak sorte skyer ind over banen, men det påvirkede ikke spillet. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Men der gik kun tre minutter før Nicklas Benkjer med et flot langskud reelt afgjorde kampen og scorede til 2-0. Privatskolen gav aldrig op, og de forsøgte skam alt hvad de kunne, men overmagten var for stor, og den ellers store og stærke angriber Christoffer var kommet i menneskehænder og havde det svært.

Humlehøj-drengene havde en del chancer, men først to minutter før tid fik de scoret kampens sidste mål ved Ardit Murati. 3-0 til udeholdet var kampens resultat.