TV: Tog revanche for pigerne

Omvendte cifre: Drengekampen blev en total gentagelse af pigernes, men den havde en anden vinder

Der blev kæmpet om hver en bold. Foto: Leif Sønderskov
Der blev kæmpet om hver en bold. Foto: Leif Sønderskov

Revanche lå i luften, og den kom i en rigtig god dyst, hvor drengene fra Præstelundskolen i Brande lige havde set deres piger tabe til Sdr. Ommes piger.

Se kampfakta her.

TV: Marginalerne blev afgørende

Gult var nødvendigt
I en ellers fair spillet kamp, hvor man både måtte tage og give, opstod der alligevel et par situationer, hvor der kom gule kort til syne. To i alt én til hver hold. Dette og meget mere kunne denne kamp byde på, og lad det være sagt med det samme, underholdningen blev leveret af Præstelundskolens drenge. De havde så mange chancer, at de tillod at brænde flere helt oplagte chancer, og dertil kom et hav at skud på træværket.

Se eksempelvis dette frispark:


Der var mange brændte chancer i kampen. Foto: Leif Sønderskov
Der var mange brændte chancer i kampen. Foto: Leif Sønderskov

Man kan ikke sige, at Sdr. Omme var udspillede, det kæmpede de for indædt til, og man spiller vel sin chance for at overraske.

Efter flere gode tilbud åbnede Farito Mucopela scoringen, hvor han satte indersiden på en tilfældig bold i feltet og bragte sit hold på 1-0. Det var også halvlegsresultatet.

TV: Hev sejren hjem i heden

Lukkede og slukkede
I pausen holdt træner Jacob York en kontant tale til sine spillere.

- I har det fornødne overtag drenge og se så at få et par hurtige mål, så vi kan få afgjort denne kamp.

Hør pausesnakken her:

Det blev nu også til et par hurtige mål, men der skulle et gult kort til, før Alexander med mål i det 42. og det 44. min bragte stillingen på 3-0.

For selvom det var Præstelundskolens drenge, der burde have øget føringen, så holdt Sdr. Omme drengene stand, og ros til dem for det.

Der kigges langt efter bolden. Foto: Leif Sønderskov
Der kigges langt efter bolden. Foto: Leif Sønderskov

Således gik det til, at Sdr. Omme Skole og Præstelundskolen fra Brande delte i porten med to gange 3-0 til henholdsvis Sdr. Ommes piger og Præstelunds drenge, kan man sige, at det blev uafgjort.