TV: Trak det længste strå

Tæt duel: Fysikken gjorde forskellen

Gæsterne trak det længste strå i et tæt opgør. Foto: Jesper Egebæk
Gæsterne trak det længste strå i et tæt opgør. Foto: Jesper Egebæk

Det blev en intens kamp mellem Ikast Østre Skole og Lind Skole, hvor der blev spillet frisk til fra start.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Parkerede bussen

Livlig start
Efter fem minutter kom hjemmeholdet lidt heldigt foran, da Lukas Ulsø trykkede af. En Lind-spiller fik knæet på, og bolden ændrede fuldstændig retning uden chance for Nikolaj Mikkelsen i gæsternes mål.

Scoringen tændte op under gæsterne, der pressede bolden fremad med mange fremlægninger mod hurtige angribere. Det krævede sin mand i Ikast-målet, og her storspillede Nicklas Jokumsen. Han var aktiv ude af sit felt og dirigerede rundt med sit forsvar. Halvlegen var ved at løbe tør for minutter, da Daniel Pedersen blev sendt af sted til en mod en efter endnu en lang bold fra gæsternes defensiv, og Daniel lagde bolden i nettet til 1-1.

Ordet lange bolde blev brugt i begge lejre i pausen.

- De kan kun spille lange bolde, så vi skal have en forsvarer til at stå mere dybt, lød det fra Ikast Østre Skole.

Gæsterne fra Lind Skole ytrede:

- Vi har spillet med for mange lange bolde, så nu skal vi have mere modløb, spille bolden rundt – og så ellers bare fortsætte, det er vores kamp, lød det fra gæsternes lejr.

Der blevet gået til den i hver eneste duel i opgøret. Foto: Jesper Egebæk
Der blevet gået til den i hver eneste duel i opgøret. Foto: Jesper Egebæk

Se også: Målhelt i storsejr

Gæsterne tog styringen
Anden halvleg var ikke meget gammel, da hjemmeholdet spillede lidt for smarte i eget lille felt. Bolden blev erobret af Lind, der blev spillet på tværs, og kaptajn Jeppe Krogstrup kunne score et af sine lettere mål, da han sendte læderet i det tomme mål til 2-1 for gæsterne.

Ikast forsøgte herefter at presse spillet frem, men de manglede noget fysik til for alvor at kunne lægge pres på før kampens slutning. Men midt i presset slog Lind kontra og scorede til 3-1 ved Rasmus Tindal. Det blev til en enkelt gylden mulighed med et frispark lige uden for feltet, men det velplacerede frispark blev grebet ud af gæsternes målmand.

Efter kampen var det en glad anfører for Lind, Jeppe Krogstrup.

- Vi kom ikke alt for godt i gang, men efterhånden som kampen skred frem, så fik vi overtaget. Vi var fysisk de stærkeste, og så er vi sammenspillet, da vi alle sammen spiller fodbold sammen i KLG. Jeg tror, at vi har gode muligheder. Vi har et godt hold, lød det fra Jeppe Krogstrup.

Se også: Ambulance på banen

Hør her hele interviewet med Jeppe Krogstrup: