TV: Tryk på til sidst

Voldsomt pres: Kampen var præget af massevis af angreb

Der var mange store chancer i kampen. Foto: Carsten Kortegaard
Der var mange store chancer i kampen. Foto: Carsten Kortegaard

Drengene fra Haderslev Realskole tog imod Jels Skole. Begge hold ville straks fra start fremad på banen, som det skal være i pokalfodbold, hvor der skal findes en vinder.

Se kampfakta her.

Boldjagt. Foto: Carsten Kortegaard
Boldjagt. Foto: Carsten Kortegaard

TV: Før nederlag: De er bare gode

Hurtigt mål
Allerede efter fire minutters spil gav det bonus til Jels. Et flot velplaceret langskud fra Rasmus Jaenicke sejlede ind helt oppe i det ene målhjørne, helt udenfor Haderslev målmandens rækkevidde.

Spillet vekslede frem og tilbage med målchancer til begge hold, men vi skulle hen midt i halvlegen, før der igen blev scoret. Igen var det Jels også i dette tilfælde et flot langskudsmål. Denne gang var det Nicolai Kyed, der var i målscorerens rolle.

Haderslev drengene kom sig dog hurtigt over nu at være bagud med to mål. Kort efter Jels-scoringen fik de reduceret ved Jonas Aebeløe, der blev spillet helt fri og alene mod målmanden, havde han let ved at score.

I halvlegens slutminutter var Jels tæt på at score yderligere to gange, men i begge tilfælde blev bolden reddet på målstregen. Jels blev ved med at presse på og i allersidste minut af halvlegen fik Victor Berndsen sidste fod på en bold tæt inde under mål, så halvlegs stillingen blev 3-1 i Jels' favør.

Hør pausesnakken hos Jels her:

TV: Tog revanche for pigerne

Spænding til det sidste
I anden halvlegs første angreb fra Haderslevs side blev der begået straffespark, Matthias Madsen scorede sikkert fra 11 meter pletten.

Jels svarede dog hurtigt igen nogle få minutter efter via et flot gennemspillet angreb med fire-fem stationer, så lå bolden igen bag Haderslev-målmanden i netmaskerne, så nu var stillingen 4-2 til Jels.

Her blev der scoret til 4-2. Foto: Carsten Kortegaard
Her blev der scoret til 4-2. Foto: Carsten Kortegaard

Midt i halvlegen fik Haderslev igen reduceret, så spændingen var fortsat intakt, og alt kunne ske i de sidste 15 minutter.

Haderslev pressede på for at få scoret det udlignende mål, men Jels forsvaret holdt stand, og pludselig var det galt i den anden ende af banen. Jels sluttede kampen af med et stolpeskud.

Dommerens slutfløjt lød, og Jels drengene havde reddet stormen af. De kunne juble og forlade banen med en 4-3 sejr.

Under hele kampen blev der gået til vaflerne med mange nærkampe og hårde tacklinger, men dommeren bedre kendt under tilnavnet 'Fifa Kurt' i Haderslev og omegn, er en rutineret herre, så han kunne nøjes med at give et par påtaler undervejs og beholde de gule/røde kort i lommen.

Vi fangede Jels' anfører efter kampen: