TV: Ud at se med Urban P

Sejrstogt: Drengene fra Esbjerg klar til næste runde efter brag af en kamp

Eleverne fra Urban P. omkransede banen fra start til slut med opmuntrende råb og bannere. Foto: Ole Jacobsen
Eleverne fra Urban P. omkransede banen fra start til slut med opmuntrende råb og bannere. Foto: Ole Jacobsen

Med 3-2 sejren over et meget stærkt spillende hold fra Bakkevejens Skole åbnede Urban P fra (Esbjerg) langsomt op for de kampe, hvor køreturen kræver nogle kilometer væk fra Esbjerg. De røg videre efter en tæt drengekamp.

Se kampfakta her

Sammentømret hold
Lærer Anders Brynå har formået at sammentømre en trup af fightere og teknikere, der får spillet til at flyde let og elegant i store dele af kampen de første to kampe.

Camilla Schurmann blev den helt store heltinde for hjemmeholdet. Foto: Knud Erik Nyby Jyllandsyd TV: Heltinden i målet

Ekstra bevilgede valgtimer med to timers fodbold hver torsdag eftermiddag i skoleregi sætter indsatsen lidt i relief. De vil  bare turneringen i år. Det kommer til at hedde 'Ud at se med Urban P' både i år og helt sikkert også næste år. De har meget talent på holdet.

Monsoon Sein scorede på et skruet langskud efter 2:31, og så var festen begyndt for alvor.

Sille Schmidt scorede hele fire mål i kampen. Hun går i 8. klasse og kan dermed være med igen til næste år. Foto: Poul Horsbøl Jyllandsyd Fremtiden er sikret

Bølgede frem og tilbage
1-1 ved Mads Melgaard Petersen lige før pausefløjtet fra dommer Finn Sondrup skabte fortsat optimisme i Bramming-lejren, hvor tomålsskytten fra første runde sad på bænken med en hofteskade.

- Jeg vil gerne have min hofte i orden til skiferien i Hamborg i næsten weekend! (indendørs skiløjpe i Hamborg vel at mærke)

Interview med Alperen:


Rasmus Jordosen scorede til 1-0 efter fem minutter. I anden halvleg scorede han igen en hurtig basse. Foto: Anders Vinther Larsen Jyllandsyd Dobbelt kunststykke

2-1 til Urban via en rent Barcelona-mål, hvor bolden rullede gennem Bakkevejens forsvar som i en flippermaskine. Dagens super scoring af Ahmed Jama, der er en spiller, vi kommer til at høre mere om i fremtiden.

Spænding til det sidste
3-1 ved Ahmed Jama, der fik fidusbamsen.

Der heades væk. Foto: John Jacobsen Jyllandsyd Holdkammerater mødtes: Det var lidt mærkeligt

To minutter før slutfløjt scorede Joakim Bertelsen til 3-2, og de sidste sekunder af kampen blev et stort forsøg på udligning.

Interview med Joakim:


Urban P holdt stand, og omklædningsrummet runger sikkert stadig efter sejrssangene i Skiphøjs dejlige anlæg. Fairplay-håndklæde til Brammings Martin Boesen, der var en klippe i Brammings forsvar.

Lækre boldtricks. Foto: John Jacobsen Jyllandsyd Gav én over næsen i revanche

1 af 3 Holdene hilser på hinanden. Foto: Ole Jacobsen
2 af 3 Et flot banner. Foto: Ole Jacobsen
3 af 3 Eleverne fra Urban P. omkransede banen fra start til slut med opmuntrende råb og bannere. Foto: Ole Jacobsen