TV: Utallige chancer bød på tre mål

Prøvede hårdt: Det lykkedes kun hjemmeholdet at ramme kassen

Det blev til mange chancer mellem Sønder Otting Skole og Ansgarskolen Vadehav. Der blev dog kun scoret på tre af dem. Foto: Leif Christensen
Det blev til mange chancer mellem Sønder Otting Skole og Ansgarskolen Vadehav. Der blev dog kun scoret på tre af dem. Foto: Leif Christensen

Hjemmeholdet fra Sønder Otting Skole skulle i denne kamp i tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold tage imod udeholdet fra Ansgarskolen Vadehav.

Værterne havde vundet deres første kamp 9-2 og deres anden 2-0. Gæsternes sejre var dog lidt mindre. I deres første kamp vandt de 3-1 og i deres anden vandt de 4-1. Så begge hold havde lukket det samme antal mål ind på deres eget. Men det skulle nu vise sig hvem af dem, der kunne spille sig videre til fjerde runde.

Se kampfakta her.

Se også: Fik hævn i lokalopgøret

Kunne ikke ramme
Udeholdet var tydeligt underlegne fra kampens start. De var fysisk underlegne at se på, og det skulle da også blive en afgørende faktor i denne kamp.

Hjemmeholdet lagde hårdt ud. De angreb stærkt fra starten. De havde allerede en stor chance af Edin Muratovic i deres første angreb. Den brændte han desværre. Han brændte også efter fem minutter efter et hjørnespark. Lidt senere var det Lauge Jensen, som afsluttede men uden held.

Så kom gæsterne i angreb. Jeppe Primdal kom alene igennem. Han afsluttede fra kanten af feltet, men skuddet gik langt forbi.

Lige efter gik værternes Lauge igennem i højre side og spillede Edin helt frit midt foran målet. Han brændte dog på målmanden Jakob Lund, som spillede en meget stor kamp.

Der var mange gode nærkampe blandt spillerne fra begge hold. Foto: Leif Christensen
Der var mange gode nærkampe blandt spillerne fra begge hold. Foto: Leif Christensen

Se også: TV: Måtte bare vinde

Føringen kom
Efter 13 minutter kom hjemmeholdet endelig foran. Efter et hjørnespark havnede bolden bolden hos Anton Larsen. Hans skud blev blokeret af forsvaret. Bolden havnede derefter hos Jens Mortensen, som også afsluttede i forsvaret.

Bolden trillede så hen til Edin, som i fri position let kunne score til en 1-0-føring. Det var tæt på 2-0 i minuttet efter, men Edin brændte den store chance.

Et groft frispark udløste et gult kort til forsvarsspilleren Nicolaj Petersen. Det gav kortvarigt lidt mere spil til udeholdet.

Men det blev hurtigt værterne, som satte sig på kampen igen. Lauge spillede fra venstre side Edin totalt fri tæt på målet, men han brændte. Lauge og Edin var en konstant uro i gæsternes forsvar. De var konstant aggressive og pågående. Lauge måtte dog desværre udgå af kampen med en hofteskade.

Halvlegens sidste chance tilfaldt igen Edin. På et indlæg fra Tobias Fey var han uheldig med, at hans hovedstød kun ramte overliggeren. Holdene gik til pause med 1-0.

Se Sønder Otting Skoles Edin score til 1-0 her:

Hjemmeholdets Tobias Fey spillede en god kamp. Foto: Leif Christensen
Hjemmeholdets Tobias Fey spillede en god kamp. Foto: Leif Christensen

Se også: Sikker føring fra startskuddet

Sejrede sikkert
Anden halvleg startede med en chance til gæsternes Jeppe. Men derefter var det igen deres modstandere, som dominerede. Lauge var kommet ind for en kort tid, men han afsluttede forbi målet. Det samme gjorde Jens.

I det ottende minut kom værterne yderlige foran. Et langskud fra Frederik Biel blev pareret, riposten endte hos Edin, som dog måtte bruge to forsøg for at få bolden forbi Jakob Lund. Så stod det 2-0 til hjemmeholdet.

Midt i halvlegen gæstede gæsterne igen værternes forsvar. Men hovedstødet fra Jonas Thomsen gav ikke mål.

Minuttet efter blev det 3-0. Dennis Overgaard gik igennem i venstre side, blev alene med målmanden, men måtte dog bruge to forsøg for at få bolden i nettet.

Der var i kampens sidste ti minutter mange store chancer til hjemmeholdet for at øge resultatet.

Frederik Biel brændte fra kort afstand og Anton Larsens langskud gik tæt forbi trekanten. Edin Muratovic fik en ny kæmpe dobbeltchance. Til sidst brændte Nicolai Petersen fra kort afstand.

Det var så sidste kamp for udeholdet. Værterne vandt sikkert 3-0 og er videre til næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Jeg tror godt, vi kan komme et stykke hen ad vejen i Ekstra Bladet Skolefodbold. Jeg synes, vi spillede en god kamp sidst også, da det var nogle gode modstandere, fortalte Edin efter kampen.

Hør Sønder Otting Skoles Edin fortælle om kampen her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen