TV: Vandt med lange bolde

Stærkt spil: Gørding-drenge fik vundet meget tæt og intens dyst

Der blev gået til vaflerne i alle 60 minutter. Foto: Ole Jacobsen
Der blev gået til vaflerne i alle 60 minutter. Foto: Ole Jacobsen

Fortunaskolen fra Gørdings drenge må have læst kampreferater fra tidligere landstræner Mortens Olsen kampe. Kontrolleret defensiv med en eller to spillere liggende fremme til at opfange boldene og sende dem afsted over modstandernes forsvarskæde - det var planen mod Bakkeskolen.

Se kampfakta her

Stærke offensivt
Ret hurtigt åbnede de let Bakkeskolens forsvar med en kontra, som lynhurtige Andreas Holm opfangede og scorede til 1-0. Bakkeskolen havde faktisk haft mest af spillet i starten med lidt ineffektiv småbold, der kun nåede straffesparksgrænsen. Så lukkede Gørding-målmand Sebastian Nielsen af. Flot kamp af ham.

TV: For stor en mundfuld

Det blev til 2-0 på akkurat samme taktik ved August Borgen, der sprintede med samme speed som Andreas Holm.

Anderledes anden halvleg
Anden halvleg blev det stik modsatte. Nu var Bakkeskolens hold klar til kampen. Ikke noget nøleri frem og tilbage. Lærer Alison på sidelinjen havde talt med større bogstaver end før kampen - og det hjalp!

Hør interview med Ardulqafar Arbi:


Kørte modstanderen træt

2- 1 ved Esa Abdilla. Så var der angrebsfestival mod Gørdings mål. Gang på gang dansede bolden i nærheden af stregen. Lidt synd for Bakkskolen, at det ikke i det mindste blev uafgjort, for de spillede godt i anden halvleg.

Ikke flere mål, og Gørding er videre.

Hør interview med Gørdings anfører:


Ivrig udskifter: Skal jeg snart på banen?