TV: Var langt mere effektive

Chancefyldt affære: Udeholdet vidste, hvor målet stod 

Det brændte på mange gange foran hjemmeholdets mål. Foto: Carsten Kortegaard
Det brændte på mange gange foran hjemmeholdets mål. Foto: Carsten Kortegaard

De var en livlig start på kampen imellem Sdr. Bjert Centralskole og Østerbyskolen. Begge hold spillede angrebsfodbold fra første minut. Allerede efter få minutters spil havde hjemmeholdet et skud på overliggeren, og det viste sig faktisk, at det allerede var første signal på, at de ikke kunne få held til at få bolden indenfor modstandernes målrammer mange gange i dag.

Se kampfakta her.

Fremtiden er sikret

Der var god opbakning til udeholdet fra et par medbragte fans:


Der var også god opbakning til hjemmeholdet. Foto: Carsten Kortegaard
Der var også god opbakning til hjemmeholdet. Foto: Carsten Kortegaard

Effektivt udehold
Østerbyskolen var mere effektive. Allerede i det ottende minut slap Daniel Gormsen helt fri og scorede med et fladt skud kampens første mål.

Bolden var dårligt nok givet op efter målet, før udeholdet snuppede bolden igen. Stort set efter samme opskrift som ved mål nummer et, blev Daniel spillet helt fri og scorede igen let alene med hjemmeholdets målmand, der var chanceløs. Det var noget af en mavepuster for hjemmeholdet med to så hurtige scoringer af gæsterne. Midt i halvlegen blev det værre endnu med endnu en scoring til udeholdet.

Der blev fightet om hver en bold. Foto: Carsten Kortegaard
Der blev fightet om hver en bold. Foto: Carsten Kortegaard

Herefter overtog hjemmeholdet lidt mere af spillet. Det blev da også til nogle målchancer. De havde faktisk to kæmpechancer, hvor alle hjemmeholdets spillere og fans havde forventet, at nu scorede de, men hver gang fik udeholdets forsvar afværget i sidste øjeblik.

Derimod så fik udeholdet et kontraangreb i halvlegens slutminutter, og de var som tidligere i halvlegen mere effektive og scorede yderligere et mål så pausestillingen var 4-0 til udeholdet.

Hør udeholdets pausesnak her:

 

TV: Før nederlag: De er bare gode

Lidt mere ro på
Det blev værre endnu for hjemmeholdet. I allerførste angreb efter pausen scorede Østerbyskolen endnu et mål. Midt i halvlegen øgede de yderligere forspringet til 6-0. Så var det ligesom om, de var tilfredse med det resultat.

En af udeholdets mange chancer, men her går bolden forbi mål. Foto: Carsten Kortegaard
En af udeholdets mange chancer, men her går bolden forbi mål. Foto: Carsten Kortegaard

På sidelinjen blev træneren og en spiller enige om, at spiller blev ude resten af kampen. Ham og andre spillere havde en vigtig klubkamp for Vejen allerede i morgen aften.

Hjemmeholdet fik lidt mere plads til at køre nogle angreb frem. Det lykkedes da også at få scoret et trøstmål i kampens slutminutter. De nåede faktisk at score endnu et mål efter en frisparkssituation, men spilleren der prikkede bolden over stregen var i offside position, så derfor blev det selvfølgelig annulleret af dommeren.

Slutresultatet 6-1 til Østerby var nok lidt i overkanten i forhold til spil og målchancer, men i dag var Østerbyskolen bare meget mere effektive foran målet end Sdr. Bjert Centralskole.

Vi fangede udeholdets topscorer Daniel Gormsen efter kampen: