Ubarmhjertige gæster

Ingen kære mor: Gæsterne kom på besøg og snuppede sejren med hjem

Pigerne fra Løjt kom, så og sejrede. (Foto: John Jacobsen)
Pigerne fra Løjt kom, så og sejrede. (Foto: John Jacobsen)

Tirsdag tog pigerne fra Felsted Centralskole imod Løjt Kirkeby Skole.

Gæsterne fra Løjt kom godt fra start. Allerede efter syv minutters spil kunne man ane, hvordan kampen ville udvikle sig. Der fik Løjt sin første chance afværget af en stærk spillende målvogter.

Bare 40 sekunder senere måtte målmanden dog hente bolden ud af nettet for første gang, da Sofie Simonsen scorede sikkert. To minuter senere var samme spiller igen på færde, men målmanden kom godt ud og fik afværget. I det 16. minut blev det så til 0-2 ved Sofia, som var her, der og alle vegne – og med i stort samtlige angreb.

Felsted-målmand Heidi Poulsen reddede mange gange sit hold. (Foto: John Jacobsen)
Felsted-målmand Heidi Poulsen reddede mange gange sit hold. (Foto: John Jacobsen)
 

Se kampfakta her.

Freja fejrede flot

Håndboldspilleren scorede
I anden halvlegs andet minut var det Freya Christensen, som kunne score til 0-3. Freya har ikke spillet fodbold i tre år, idet hun er gået over til at spille håndbold, hvor hun i øvrigt har hjemmeholdets træner som daglig håndboldtræner.

Fire minutter senere havde gæsterne igen en kæmpe chance. På den efterfølgende kontra var hjemmeholdet så tæt på, som det overhovedet er muligt. Men heldet var ikke på deres side i dag. Sofia fik scoret til 0-4, Luna nettede til 0-5 og bare fire minutter før tid, var det igen Sofia, som kunne slå sejren fast til 6-0.

Ditte Hansen kæmpede for hjemmeholdet, men forgæves. (Foto: John Jacobsen)
Ditte Hansen kæmpede for hjemmeholdet, men forgæves. (Foto: John Jacobsen)
 

For stor modstand og bane
Det var tydeligt i dagens kamp, at de fleste af gæsteholdets spillere er vant til at spille 11-mands fodbold i modsætning til hjemmeholdet. Banen var alt for stor, og mange havde svært ved at placere sig på den store bane.

Søstrene Cindi og Sofie Reichstein var til dagens kamp begge blevet udtaget til kampen mod Feldsted. Der er et års forskel på de to søstre, men når de går på banen, vil ingen kunne mærke, at de er i familie.

— Sådan skal det være. Når først kampen er fløjtet i gang, gælder det holdet og ikke familien, lød det fra Sofie efter kampen.

Freya fra Løjt var yderst glad efter kampen.

— Jeg elsker at spille skolefodbold for her får vi altid en dejlig kold sodavand fra Carlsberg efter kampen. Det er bare super dejligt, samtidig med at vi får lidt pause fra skolen. Skål og tak for i dag, sagde Freya til Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hård fight