Vadede i chancer

Solid sejr: Udeholdet satte sig på kampen fra første fløjt

Der var mange chancer i opgøret. Foto: Ove Sørensen
Der var mange chancer i opgøret. Foto: Ove Sørensen

Vadehavsskolens piger lagde pres på modstanderen fra start og med fikse kombinationer, var de hele tiden en trussel for Nordre Skole.

Se kampfakta her.

TV: To fra Fourfeldt

Stærk trio
Man lagde især mærke til en særdeles velspillende Julie Warming, der var her, der og alle vegne, hvilket gjorde det svært for modstanderne at få ro til at bygge et angrebsspil op, som skulle være en trussel mod Vadehavsskolens mål.

Sammen med Minna Clausen og Signe Hindkjær var trioen en oplevelse at følge og for Nordre Skoles forsvar en evig trussel.

Minna Clausen leverede en flot præstation i kampen. Foto: Ove Sørensen
Minna Clausen leverede en flot præstation i kampen. Foto: Ove Sørensen

Vi skulle dog hen til det 24. minut, før Vadehavsskolen fik det første mål.

Med et velgennemspillet angreb havnede bolden ved Louise Andersen, der havde let ved at score til 1-0.

Der skulle dog ikke gå ret lang tid, før stillingen blev ændret til 2-0 til Vadehavsskolen, da Hannah Furth scorede på straffespark.

TV: Op ad bakke

Det hele gentog sig
I anden halvleg fortsatte Vadehavsskolen sin dominans, og en af kampens dominerende spiller, Minna Clausen, gjorde det til 3-0. Hun løb fra Nordre Skoles forsvar og scorede meget sikkert.

Kampen blev spillet i et godt tempo, og begge hold forsøgte at spille gennemtænkt fodboldspil, men Vadehavsskolen var den tand bedre.

Endvidere havde Anna Stenderup og Laura Conradsen mange gode kombinationer og forstod at placere sig i forhold til deres medspillere, så de var nemme at spille og bakkede deres medspillere rigtig godt op i kampen.

I slutningen af kampen fuldendte Julie Warming et flot punktum af en helt igennem flot kamp fra hendes side ved at score det sidste mål til kampens slutresultat 4-0 til Vadehavsskolen.

Der var en del tilskuere til kampen, hvilket kampen gjorde, at der var en mindre fest både på banen og udenfor.

Tak for en god oplevelse til alle, der deltog.