Værter i ren walkover

Videre: Hjemmeholdet cruisede sig til sejr

Angreb. Foto: Henning Bruun
Angreb. Foto: Henning Bruun

- Vi har tre spillere med fra 7. klasse, og resten er fordelt over 8. og 9. klasse, udtalte Røddings træner, Ulla Andreasen, inden kampen.

Kampen startede med lidt overvægt i spillet til Grønvangskolen, og Rødding Skole levede mere på omstillinger - især fordi netop Sisse og Rikke er to meget hurtige angribere, og det virkede som om, de kendte hinanden godt. Se kampfakta her.

Føring
I det 12. minut kom Rødding foran 1-0, og det var Josephine Christiansen, der var med i angrebet og blev spillet helt fri fem meter foran mål af Rikke, og det var ikke svært for hende at score.

Resten af halvlegen foregik meget af spillet midt på banen med et par omstillinger til hjemmeholdet, der dog ikke fik scoret.

Josephine Christiansen scorede værternes mål til 1-0. Foto: Henning Bruun
Josephine Christiansen scorede værternes mål til 1-0. Foto: Henning Bruun

Se også: En sand herrefight

Krisesnak
Der stod 1-0 ved pausen, hvor Grønvangskolen havde lidt krisesnak, og hvor spillerne blev opfordret til at udvise positivitet og energi.

I anden halvleg overlod gæsterne dog for meget af spillet til hjemmeholdet, og efter 42. min scorede Rikke Christiansen til 2-0, og værterne havde adskillige gode angreb, især pga. Rikkes og Sisses gode sammenspil, som bragte holdet frem til flere kæmpechancer.

Efter 54 min. scorede Sisse til 3-0, og så var kampen reelt afgjort. Det blev også kampens slutresultat.

Udeholdet spiller sig ud af presset. Foto: Henning Bruun
Udeholdet spiller sig ud af presset. Foto: Henning Bruun

Se også: TV: Buldrede derudaf

Styrker sammenholdet
- Det var fedt at score, men det var nu heller ikke så svært pga. Rikkes gode forarbejde, og selv om jeg mest får op i håndbold og aldrig har spillet fodbold, elsker jeg at være med, for det styrker bare sammenholdet og vi bliver rystet rigtig godt sammen, udtalte Josephine Christiansen efter kampen.

Ida Fyhn efter kampen. Foto: Henning Bruun
Ida Fyhn efter kampen. Foto: Henning Bruun