Vanvittigt comeback gav pote

Heftigt: Det lykkedes at score to mål på to minutter

Stine Jønsson forsøger at løbe fra udeholdets forsvar. Foto: Ove Sørensen
Stine Jønsson forsøger at løbe fra udeholdets forsvar. Foto: Ove Sørensen

I kampen imellem Distriktsskolen Løgumkloster og STUK Overbygning startede gæsterne bedst og viste kampgejst i det meste af kampen.

Her gik Manon Tax forrest i kampen for at erobre bolden fra modstanderen for derigennem at neutralisere angriberne fra hjemmeholdet og give gode oplæg til sine medspillere, som man kunne arbejde videre med.

Begge skoler gik ind til denne kamp med en sejr på 4-0 i sidste runde.

Se kampfakta her.

TV: Sammenholdet hjalp

Presset gav mål
Dette pres fra gæsterne resulterede i, at Josefine Jensen i 16. minut kunne score kampens første mål og føring til gæsterne på et godt skud.

Alle spillere var tydeligt påvirket af de store regnmængder, der faldt under hele kampen. Afleveringerne lå derfor ikke altid så præcise, som man kunne ønske og forvente, hvilket skabte en del usikkerhed i de de to holds forsvar.

Kampen bølgede frem og tilbage, og holdene havde problemer med at holde angriberne fra at score. Men her var de to målmænd på plads og reddede situationen for de respektive hold med gode indgreb og overblik i og omkring målene.

Hjemmeholdet regnede med at have udlignet til 1-1, men her var angriberen var desværre for hjemmeholdet i klar offside-position.

TV: Travl dag på kontoret

Udbyggede føringen
Men her viste gæsterne sig mest effektive og havde den fornødne fysik, for i 32. minut øgede de til 2-0 på et mål ved Mathilde Ipsen på en for øvrigt god frispilning og uden chance for hjemmeholdets målmand.

Hjemmeholdet blev ved at kæmpe med en indædt vilje for at holde udeholdet fra at score yderligere, hvilket også lykkedes.

Her bemærkede man hjemmeholdets Marie Jønsson, som en sikker og kontant spiller i forsvaret, der klarede ærterne for hjemmeholdet.

Hjemmeholdet pressede på til slut. Foto: Ove Sørensen
Hjemmeholdet pressede på til slut. Foto: Ove Sørensen

TV: 10 dyre minutter

Vildt comeback
Da der manglede ca. to minutter af kampen stod det stadig 2-0 til gæsterne, men der blev koks i kommunikationen hos udeholdets forsvar, hvilket gjorde, at Marie Jønsson og senere Emma Styrk lavede to mål i de sidste to minutter, så kampens slutresultat blev 2-2. Afgørelsen måtte ud i straffespark.

Her var det udeholdet, der kom bedst fra start med to scoringer mod én scoring til hjemmeholdet.

På de tre næste straffespark lavede hjemmeholdet tre mål mod udeholdets to, så efter fem straffespark til hver var kampen stadig uafgjort.

De måtte fortsætte med det sjette straffespark. Her scorede værterne, men desværre for gæsterne ramte bolden stolpen og gik ud af spil.

Begge hold havde stor ære af kampen, og udeholdet burde have sikret sig sejren i ordinær spilletid, men kunne ikke omsætte chancerne til mål og så gik det, som det gjorde.