Var stærkest i rivalopgør

Bedst på dagen: Trak det længste strå mod fjenden

Kampen bar præg af mange tilfældigheder og skud på mål. Foto: Ove Sørensen
Kampen bar præg af mange tilfældigheder og skud på mål. Foto: Ove Sørensen

Man havde mobiliseret samtlige elever fra de to skoler til lokalopgøret på det store stadion i Skærbæk, og efter slagsange og tilråb fra tilskuerne manglede der ikke opbakning fra tilskuerpladserne.

Se kampfakta her.

TV: To straffe i tæt fight

Rodet start
Kampen bar tydeligvis ikke præg af fodboldspillet. Det var de fleste spillere ikke helt fortrolige med, men hvad der manglede i tekniske færdigheder, blev så rigeligt opvejet af den ildhu, der blev lagt for dagen hos begge hold.

Spillet var til tider noget famlende, og derfor opstod der nogle pudsige situationer, der i første omgang ikke var farlige, men som alligevel blev til chancer.

Dette skete i det 5. minut, da Distriktsskolens Laura Sørensen fik bolden med sig blandt venner og fjender og skød på mål, og bolden passerede mållinjen hos Realskolen, og stillingen var nu 1-0 til Distriktsskolen. Denne stilling holdt første halvleg ud.

Opbakningen var stor, og publikum var mødt talstærkt op. Foto: Ove Sørensen
Opbakningen var stor, og publikum var mødt talstærkt op. Foto: Ove Sørensen

Fuld kontrol i walkover

Lukkede kampen
I anden halvleg forsøgte Realskolen at udligne. Efterhånden som halvlegen skred frem, blev der større åbninger i forsvaret hos gæsterne, og i det 18. minut øgede hjemmeholdet fra Distriktsskolen til 2-0 på et mål af Freja Petersen.

Realskolen gav ikke op men fortsatte med at rette spillet mod værternes mål. Her var hjemmeholdets forsvar dog for godt organiseret, og man red stormen af.

Dette gav blottelse i forsvaret hos Realskolen der resulterede i, at Ditte Poulsen i det 21. minut kunne øge føringen til 3-0.

Herefter ebbede kampen ligeså stille ud med det resultat, at Skærbæk Distriktsskole kunne hente en sejr på 3-0 over rivalerne fra byen, hvilket vagte stor jubel hos det ungdommelige publikum fra Distriktsskolen og nedbøjede hoveder fra Realskolen.