Annonce:
Annonce:

ZOOM: Tønder Overbygningsskole - Nymarkskolen

Drenge: Nu skal den næste semifinalist findes

Der venter en stor kamp, når Tønder Overbygningsskole tager imod Nymarkskolen i kvartfinalen. Foto: Henrik Schou
Der venter en stor kamp, når Tønder Overbygningsskole tager imod Nymarkskolen i kvartfinalen. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Onsdag 27. marts kl. 12 venter drengenes anden kvartfinale i denne sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold. Det er Tønder Overbygningsskole, der tager imod Nymarkskolen.

Se kampfakta her.

Tønder Overbygningsskole: Har vist enorm fightervilje
Drengene fra Tønder Overbygningsskole har gennem hele sæsonen kæmpet til det allersidste fløjt. De har på intet tidspunkt givet op, selvom de har været under stort pres.

Tønder Overbygningsskoles vej til kvartfinalen

12. september: Tønder Overbygningsskole - STUK Overbygning, 15-1

17. september: Tønder Overbygningsskole - Agerskov Ungdomsskole, 3-1

8. oktober: Kongehøjskolen - Tønder Overbygningsskole, 1-6

30. oktober: Sønderskov-Skolen - Tønder Overbygningsskole, 1-4

2. november: Tønder Overbygningsskole - Grønvangskolen, 3-1

8. november: Præstelundskolen - Tønder Overbygningsskole 1-2

Holdets samlede målscore: 33-6

Har ikke holdt clean sheet
Drengene fra Tønder Overbygningsskole er fysisk stærke, og de løber alle for hinanden. Holdet virker meget homogent, og så er de godt besat på alle pladser.

Især på målmandsposten er de godt besat, idet Emil Schmidt flere gange har reddet holdet ud af farlige situationer. Samtidig forstår han at dirigere sit forsvar.

Annonce:

Det betyder dog ikke, at de ikke har lukket mål ind. Holdet har nemlig lukket et mål ind i hver af deres kampe, og de går derfor ind til kvartfinalen med en målscore på 33-6.

Særligt i kredsfinalen mod Præstelundskolen blev drengene fra Tønder Overbygningsskole sat under meget stort pres. På grund af deres fightervilje kunne de dog afgøre kampen i den forlængede spilletid.

Drengene bliver derfor nødt til at få lidt mere styr på forsvaret op til kvartfinalen. Nymarkskolen går nemlig ind til kampen men en målscore på 31-1. De kan derfor sagtens score mål, og så er de bundsolide i forsvaret.

Der var god grund til at juble for Tønder Overbygningsskole i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Der var god grund til at juble for Tønder Overbygningsskole i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

Anfører: 'Den største kamp nogensinde'

Styr på fysikken
Drengene fra Tønder Overbygningsskole har gennem hele sæsonen vist, at de er meget fysisk stærke. De kan holde til det hele, og de går ind i hver duel for at vinde. Kombineret med deres fightervilje kan de blive svære at spille mod for ethvert mandskab.

Annonce:

Samtidig har de vist, at de kan score mål, og at de er stærke i det offensive spil. Særligt i opbygningsfasen er de gode til at sætte hinanden i scene.

I kredsfinalen var de dog presset i bund i store dele af kampen, og det går ikke i kvarfinalen. Som tidligere nævnt møder de et hold, der scorer mange mål og samtidig lukker meget få mål ind. Derfor er de nødt til at være ekstra skarpe offensivt, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at finde vej til netmaskerne.

Derfor vinder Tønder Overbygningsskole

 

Giver aldrig op

Drengene har vist en enorm fightervilje, der blandt andet gav dem sejren i kredsfinalen.

 

Fysisk stærke

De er meget fysisk stærke, og så går de ind i duellerne med fuld kraft.

 

Godt besat på alle pladser

På hele banen er holdet godt besat, og de har vist, at de spiller rigtig godt sammen.

Se vejret for kampen her.

Nymarkskolen: Utrolig defensiv
Drengene fra Nymarkskolen går ind til kvartfinalen med en målscore på 31-1. Men selvom de har scoret mange mål, så er det især i det defensive, at holdet har set bedst ud.

Nymarkskolens vej til kvartfinalen

6. september: Nymarkskolen - Skårup Skole, 11-0

17. september: Ørstedskolen - Nymarkskolen, 0-3

25. september: Nymarkskolen - Carl-Nielsen-Skolen, 7-0

10. oktober: Nordagerskolen - Nymarkskolen, 0-2

31. oktober: Nymarkskolen - Nyborg Friskole 2-0

9. november: Nymarkskolen - Hunderupskolen 4-0

14. november: Kolding Realskole - Nymarkskolen, 1-2

Holdets samlede målscore: 31-1

Frygtløse i duellerne
Den dramatiske kredsfinale mod Kolding Realskole var den tredje kredsfinale i streg for Nymarkskolen. Seks af spillerne var med sidste sæson, og det var første gang, at de kvalificerede til kvartfinalen.

Annonce:

I den kamp viste drengene, at det er i nærkampene og i luftrummet, at forsvaret for alvor er stærkt. Her står anfører Toke Amtrup og tårnhøje Oliver Olsson altid klar til at afværge ethvert angreb. 

Nymarkskolens forsvar har generelt gennem hele sæsonen set utroligt stærke ud. Det var først i kredsfinalen, at de i perioder så sårbare ud. Det var da også først her, at de lukkede deres første og indtil videre eneste mål ind.

Det skyldtes, at Kolding Realskole forstod at holde bolden nede, og det var netop hurtige kombinationer langs jorden, der udfordrede Nymarkskolen.

Hvis Tønder Overbygningsskole vil gøre sig forhåbninger om at score på gæsterne, er det derfor spillet langs jorden, der kan være udslagsgivende. Hvis de forsøger at tage nærkampene, så kan det hurtigt blive meget svært. Og hvis de først prøver at spille med høje bolde, så vil de hurtigt komme til at fortryde det.

Drengene fra Nymarkskolen er ikke bange for at gå ind i tacklingerne. Foto: Henrik Schou
Drengene fra Nymarkskolen er ikke bange for at gå ind i tacklingerne. Foto: Henrik Schou

TV: Svensker afgjorde fremragende kamp

Annonce:

Har haft udfordringer i angrebet
Nymarkskolen har 12 spillere, der indtil videre har fundet vej til netmaskerne. Gabriel Nilsson står noteret for ni mål og er derfor holdets topscorer. Seks af målene faldt dog i de første to kampe, hvor modstanden ikke var lige så hård, som den kommer til at blive i kvartfinalen.

Det var også tydeligt i kredsfinalen, hvor Gabriel havde det svært og derfor ikke kom til de store chancer.

I pausen besluttede Nymarkskolen dog at spille med to mand på toppen. Det betød, at de for alvor udgjorde en trussel på modstandernes banehalvdel. Her var det især indskiftede Gustav Storm, der med sin scoring til 1-1 bragte spændingen tilbage i opgøret.

Mod en stærk defensiv fra Tønder Overbygningsskole vil drengene fra Nymarkskolen derfor gøre klogt i at starte med flere mand fremme. Ellers kan de få svært ved at komme til de målgivende chancer.

Derfor vinder Nymarkskolen

 

Utroligt stærke i defensiven

Holdet har kun lukket et enkelt mål ind, og forsvaret har set virkelig stærkt ud.

 

Giver den hele armen

Drengene er ikke bange for at gå ind i tacklingerne, og de giver sig altid fuldt ud.

 

Er sultne efter mere

Nymarkskolen nåede at tabe to kredsfinaler, inden de gik videre i denne sæson. Seks spillere er gengangere fra sidste år, og de vil gøre alt for at nå hele vejen.

Annonce:

Her bliver kampen afgjort
Fysikken kommer til at blive afgørende i denne kamp. Begge hold har vist, at de både offensivt og defensivt har kvaliteter, men fysikken har indtil videre været afgørende for begge hold i denne sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold. Det hold, der på dagen overmatcher sin modstander fysisk, kommer til at sikre sig billetten til semifinalerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: