'Kaptainen': Vi frygter vores modstander

'Kaptainen' er ydmyg: Trods stort talent er hun ikke sikker på en sejr i kvartfinalen

Anna Kaptain scorede til 1-0 i kredsfinalen mod Kirstinedalskolen i efteråret. (Foto: Henrik Schou)
Anna Kaptain scorede til 1-0 i kredsfinalen mod Kirstinedalskolen i efteråret. (Foto: Henrik Schou)

Anna Kaptain fra Gåsetårnskolen er ikke sikker på, at det bliver til en sikker sejr, når holdet skal spille kvartfinale. 'Kaptainen' Anna har ellers med hård hånd ført sit hold meget langt. Helt frem til kvartfinalen, hvor 'Kaptainen' og resten af Gåsetårnskolens pigehold skal spille mod Engholmskolen 15. april.

Se også: 'Det er simpelthen det fedeste'  

'Kaptainen' - ikke høj i hatten
Midtbanespilleren, Anna Kaptain, er ikke den slags spiller, som blærer sig med sit talent, og som er stensikker på en sejr uanset hvad. Næh, 'Kaptainen' ved godt, at der skal meget til for at slå et hold i en kvartfinale i Ekstra Bladet Skolefodbold. Derfor har hendes og Gåsetårnskolens piger også forberedt sig godt hen over vindteren.

- Vores klubhold har trænet over vinteren, hvor næsten alle fra vores skolefodboldhold har været tilstede. Der er også flere, der har været et par gange i fitnesscenter for at holde os i gang, fortæller 'Kaptainen' om vintertræningen.

Se også: ZOOM: Gåsetårnskolen - Engholmskolen  

Ikke de store forventninger
Anna Kaptains forventninger til kvartfinalen er som sagt noget så ydmyg. Trods hendes flotte målscore på 16 mål for holdet i efteråret, er hun ikke sikker på, at hende og Gåsetårnskolen kan slå modstanderne fra Enghomskkolen. Derimod går hun mere op i fairplay, hvis man spørger hende, hvad hun håber på.

- Jeg håber selvfølgelig at vi vinder, men jeg regner ikke med det. Jeg håber bare at vi får det sjovt, og at vi gør vores bedste - så kan det forhåbentligt ikke gå helt galt. Jeg håber, det bliver en tæt kamp, og at der bliver god sportsånd, fortæller Annna.

Se også: Læs alt om slutspillet  

Frygter modstanderen
Gåsetårnskolens taktik er ikke helt til at få ud af Anna. I følge hende har de ikke udset sig nogle særlige spillere, som de skal have fokus på i kvartfinalen. Dog har de alligevel været inde og læse om Engholmskolen, som i følge Anna virker som et rigtig godt og stærkt hold.

- Vi frygter selvfølgelig vores modstander, men håber på det bedste, lyder det fra 'Kaptainen'.

'Kaptainen' jubler over 1-0 scoringen i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
'Kaptainen' jubler over 1-0 scoringen i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)

Fedt at gå videre
- Det var helt vildt fedt at gå videre til kvartfinalen, fortæller Anna og fortsætter:

- Jeg tror faktisk ikke, det gik op for os, før vi kom hjem, og vores drenge skulle spille dagen efter. De vandt jo desværre ikke, så vi er de sidste fra skolen. Det er super fedt at vide, at vi er nået så langt nu!

Se også: Kvartfinalist: Gåsetårnskolen (piger)  

'Kaptainen' og resten af Gåse-tøserne har nok forstået nu, hvor langt de er kommet. Mon ikke vinterpausen og vintertræningen har gjort dem klar til kvartfinalen, som bliver et spænende opgør mellem to stærke hold. Kan 'Kaptainen få et par mål i kassen, som hun plejer, eller får Gåsetårnskolen kamp til stregen? Alt dette vil vise sig i kvartfinalen mellem Gåsetårnskolen og Engholmskolen 15. april.

 

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere