Læs alt om finalerne

Finalefest: Alt om de fantastiske finaler i TREFOR Park

Finalerne er lige om hjørnet, og det bliver et brag af en fest. Læs alt om tid, sted, underholdning og meget mere. (Foto: Henrik Schou)
Finalerne er lige om hjørnet, og det bliver et brag af en fest. Læs alt om tid, sted, underholdning og meget mere. (Foto: Henrik Schou)

Slutspillet er godt i gang, og lige om hjørnet venter finalerne, som bliver spillet torsdag 30. april i TREFOR Park i Odense.

Et brag af en fest
Det kommer ikke til at gå stille for sig, når drenge- og pigefinalen bliver spillet i TREFOR Park. Det bliver en dag fyldt med spænding og god underholdning, som du ikke vil gå glip af.

Pigernes finale sparkes i gang kl. 13.10. Drengenes finale starter kl. 15.20.

Find vej til finalerne HER

Læs alt om de foregående sæsoner, tidligere legender og meget mere i 50-års avisen. Du kan også se hele listen over tidligere finalevindere HER samt læse alt om sidste års finalister.

Fest og farver uden for banen
Igennem tiden har finalerne været forbundet med god underholdning både på og uden for banen - 2015 bliver ingen undtagelse.

Se også: Her spilles finalen 2015

Udover de to fantastiske fodboldkampe, vil blandt andet Wafande og Pharfar spille op til fest og farver, så både spillere og tilskuere får en uforglemmelig oplevelse i TREFOR Park.

Tilmeld dig finalearrangementet på vores Facebook event her.

Følg os:
Du kan følge med i alle kampe, konkurrencer, profiler og meget mere her på vores site ekstrabladet/skolefodbold. Du kan også følge med på Facebook, Instagram og Twitter.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere