Annonce:
Annonce:

Mål: Bedst i øst eller i vest?

Målkonger- og dronninger:  Se hvem der scorer mest

Få et overblik over mål, største sejr og meget mere. (Foto: Henrik Schou)
Få et overblik over mål, største sejr og meget mere. (Foto: Henrik Schou)
Annonce:

Alle kvartfinaler er nu blevet spillet i denne omgang af Ekstra Bladet Skolefodbold. I næste uge bliver semifinalerne spillet, og så er vi klar til finalebraget torsdag 30. april i Odense.

Her kan du få et overblik over kvartifnalerne; hvor der er scoret flest mål, den største sejr, pigernes og drengenes mål og hjemmebane/udebane statistikken.

Flest mål i øst eller vest?
I de fire kvartfinaler i vest er der blevet scoret 14 mål. Et gennemsnit på 3,5 mål per kamp.
Målene er ligeligt fordelt, syv af pigerne og syv af drengene.

#vivalaborgerskolen: Følg dem på Instagram

I øst er der kun blevet lavet syv mål i alt. Det er altså bare halvt så mange som i vest. Her er det pigerne, der har lavet flest mål. Det har sammenlagt lavet fire kasser, og drengene har lave tre.

Annonce:

Største sejr
Den største sejr i slutspillet tilhører stadig Dybbøls drenge, der vandt klart den mest overlegne sejr, da de slog Pårup Skole med 4-1 på udebane efter en målløs første halvleg.

Kroggårdskolens piger var også på vej mod en sikker 3-0-sejr på udebane mod Kragelundskolen, men nerver i slutminutter gjorde, at sejren kun endte på 3-2.

Scorer drengene eller pigerne mest?
Ser man på, om der er pigerne eller drengene, der har scoret flest mål i kvartfinalerne, er det meget lige. Pigerne har nemlig i alt lavet 11 mål, hvor drengene har lavet 10.

TV: Stem på den fedeste præsentationsvideo

Fordel eller ulempe at være på hjemmebane?
Man skulle umiddelbart tro, at det er en fordel at spille på hjemmebane. Men ifølge statistikken over kampe i kvartfinalerne, er det ikke tilfældet. Der er nemlig hele fem af holdene, der har vundet kvartfinalen på udebane, og kun tre som er vundet på hjemmebane.

Læs meget mere om kampene, resultaterne og skolerne her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: