'Måldronningen' klar til kamp

Dronning Agnes: Vi skal bare gøre, som vi plejer

Agnes 'Måldronningen' Høybye er klar til at gå hele vejen til finalen. (Foto: Henrik Schou)
Agnes 'Måldronningen' Høybye er klar til at gå hele vejen til finalen. (Foto: Henrik Schou)

'Måldronningen' er helt klar til kamp - og hun er ikke i tvivl om, at hun er parat til at gå hele vejen til finalen. Agnes 'Måldronningen' Høybye er en spiller, som ikke er til at overse i Ekstra Bladet Skolefodbold. 'Måldronningen', har lavet hele 35 mål i efteråret og er kun få mål fra at skrive sig ind i historiebøgerne og slå all-time topscoreren.

Se også: Topscorer-dysten: De her stjerner kæmper om prisen

Men først og fremmest skal der fokuseres på den kommende kvartfinale, som den stærke midtbanespiller og hendes hold fra Johannesskolen skal spille mod Vestegnens Privatskole 16. april. Johannesskolen har dog ikke trænet sammen som hold endnu.

- Holdet og jeg har som sådan ikke trænet hen over vinteren, men vi har dog hver især trænet i vores respektive klubber. Og vi er klar til at nå hele vejen til finalen i Odense, fastslår Agnes.


Se også: FC Barcelona udvikler talenter i Danmark

En spændt måldronning
Forventningerne er ikke helt små, når Agnes bliver spurgt til den kommende kvartfinale. Hun ved godt, at hende og Johannes-pigerne er oppe imod nogle af de bedste hold.

- Min forventning er helt klart, at det bliver en spændene og intens kamp. Det er kun de bedste hold, der er tilbage, så vi er nød til at være skarpe i vores aftaler, fortæller Agnes.

Se også: 'Danmarks bedste skole': Det bliver ikke så let  

Gør som de plejer
På trods af, at der er tale om en omvandrende målmaskine, skal der altså lidt ekstra skarphed til, nu hvor vi er så langt fremme i turneringen - i hvert faldt hvis man spørger hende selv. Og hvis Johannesskolen bare gør som de plejer, skal det nok blive til en sejr i følge Anges.

- Vi har ikke noget særligt fokus på nogle fra modstanderholdet. Vi skal bare sørge for, at vi spiller lige som i de andre kampe - så er jeg sikker på, at vi nok skal vinde. Jeg kender to fra modstanderskolen, så det giver jo en lille fordel, at jeg kender deres styrker og svagheder.


Den fede følelse det er at vinde, skulle gerne gentage sig for Johannesskolens piger. Og måldronning Agnes ved godt, hvorfor de har præsteret at komme så langt.

- Det var en rigtig fed følelse at vinde i efteråret! Da turneringen startede, havde vi ikke regnet med at nå så langt. I de kampe vi har spillet, har vi scoret mange mål og gjort hinanden gode. Det er helt sikkert nogle af grundene til, at vi er i kvartfinalen, fortæller Agnes.

Se også: Her spilles finalen 2015

Presset på dronningen
Agnes Høybye er som sagt tæt på at slå all-time topscoreren. Hun har gennem sine tre år i Ekstra Bladet Skolefodbold lavet 65 mål, og hun er nu kun otte mål fra at slå den nuværende all-time topscorer Fiona Hjartved. Det er derfor ikke overraskende, at presset bliver en smule stort på 'måldronningen'.

- Selvfølgelig er der en lille smule pres, når jeg har scoret så mange mål i efteråret, også fordi jeg er tæt på at slå all-time topscorerrekorden.

Se også: Læs alt om slutspillet  

Men om Agnes når at skrive sig ind i historiebøgerne, og slå rekorden i denne turnering, er hun ikke helt sikket på.

- Jeg tror ikke, jeg når den i foråret. Det er, som sagt kun de bedste hold, der er tilbage, så jeg tror ikke, vi kommer til at score lige så mange mål som i starten af turneringen, fortæller en ydmyg Agnes.

Men lad os nu se, om de otte kasser ikke godt kan komme i nettet - især hvis Johannesskolen slår Vestegnens Privatskole i kvartfinalen og går videre til semifinalen.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere