Næsten på højde med landsholdet

 

'Styrmand Karlsen' jubler med 'Turboen'. (Foto: Claus Bonnerup)
'Styrmand Karlsen' jubler med 'Turboen'. (Foto: Claus Bonnerup)

ODENSE (Ekstra Bladet): 'Styrmand Karlsen' viste endnu en gang fremragende overblik på midten, hvor hun suverænt styrede alt opspil hos de knusende mestre fra Frederiksborg Byskole. Eneste lille gule plet på dagen skete i det sidste minut af første halvleg.

Nyheder TV: Se de tre hurtige finalemål her

- Pludselig fik jeg en advarsel, og så er det jo ud 10 minutter. Men der var overhovedet ingenting, hun fik en skulder og faldt bare over mit ben.

Kamilla Karlsen er nu normalt heller ikke en hård spiller, så det kom bag på de fleste. I den resterende del af finalen var hun sit holds klippe på midtbanen som altid.

Sofie Bredgaard (th.) lagde op til tre mål i finalen. (Foto: Claus Bonnerup) Nyheder TV: Havde håbet på finalen hele året

- Det var så fedt at få lov at spille den her finale. Vi var lidt nervøse, men det gik jo hurtigt over, da vi kom foran med 3-0 allerede efter 12 minutter, lyder det med et kæmpe smil fra anføreren.

Hun havde dog fat i resten af holdet ved spilstop for lige at få dem op i højere gear:

- Vi spillede ikke prangende, men det var godt nok til at vinde. Og så endda verdens største skoleturnering. Det er vist ikke helt gået op for os endnu, siger hun i den øredøvende jubel fra pigerne og slutter:

- Jeg har også haft store oplevelser i mine kampe på landsholdet, men det her er altså virkelig tæt på.