Programmet: Find din næste kamp

Guide: Du kan hurtigt tjekke jeres kommende modstander ud

Lærerne arrangerer kampen. Eleverne spiller den. Foto: Henrik Schou
Lærerne arrangerer kampen. Eleverne spiller den. Foto: Henrik Schou

Med 1318 deltagende hold skal der spilles rigtig, rigtig mange kampe i løbet af efteråret. Her kan du læse, hvor du kan finde din næste kamp - og hvordan den bliver arrangeret.

Overblik: Det sker hos topscorerne

Med få klik
Du kan gøre to ting for at finde din kamp:

SØG PÅ DIN SKOLE

På desktop kan du gøre det ude i højresiden på forsiden. På mobil/tablet skal du vælge 'skole' i fanen øverst oppe og søge.

GÅ IND UNDER PROGRAM

På desktop kan du finde det her. På mobil skal du trykke på 'program' i fanen øverst oppe.

Din lærer arrangerer kampen
Hvis din skole har hjemmebane i kampen, er det op til din lærer at kontakte det andet holds lærer. De skal så blive enige om tidspunkt og så videre. Der kan findes oplysninger på modstanderens lærer her.

Alle kredse er klar: Sådan arrangeres første kamp

Datoen i systemet er en deadline og ikke endeligt kamptidspunkt. I må derfor meget gerne aftale en dato før deadline, men kampen skal være spillet senest på dagen for deadline. Herefter skal din lærer blot udfylde den valgte dato, og I er klar til kamp.

Top-5: Ugens mest læste

Hvis der er mindre end 48 timer til det valgte spilletidspunkt, skal I kontakte den DBU-ansvarlige for jeres kreds og få clearet tidspunktet.

Sådan finder du din skole

Overhold deadlines
Da der skal spilles rigtig, rigtig mange kampe i løbet af efteråret, er der deadlines for de enkelte runder. Det er vigtigt, at disse overholdes. Viser det sig at være problematisk for din skole/hold, skal du kontakte din lokale DBU-afdeling, så der kan findes en løsning.