Flot farvel - tossen betaler regningen

Kanon fest: Begge pokaler kom fortjent med over Storebælt - fodboldtosse står tilbage med regningen

Ekstra Bladets Henrik Schou følger skolefodbolden hver dag på 7. år. (Foto: Thomas Sjørup)
Ekstra Bladets Henrik Schou følger skolefodbolden hver dag på 7. år. (Foto: Thomas Sjørup)

Nexø Skole havde som ventet intet at stille op i finalen. Tre kampe i træk uden at score ET eneste mål, score kunne de heller ikke i finalen. Det kunne Kolinds guld-Janne til gengæld. Alene. Tre kasser på 17 minutter - ægte hattrick. Høj klasse.

Til sidst i pigefinalen fødtes en ny fodboldtosse, der løb på banen iført undertøj. Desværre blev han først meget sent fanget af de yderst passive vagter, men ned kom han så også - uden for banen. Flot gået, drenge...

Se tossen løbe her

Fyens fineste
Til gengæld var der spænding hos drengene. Det bedste hold vandt, det gjorde de. Meeen der kunne være kommet spændind på resultatet, hvis Sadik havde valgt at tage mere end det ene sololøb i hele kampen, som han fyrede af lige pludselig - og som via en makker reducerede til 1-2.

Ellers var det blev det en ægte, tidlig scoring og et selvmål til 2-0 føring for Hunderupskolen. Så målet til 1-2 kunne været blevet startskuddet til noget stort, men nej. Det sørgede en klasse redning for lige før slutfløjt, ellers havde der stået 2-2 på tavlen.

Det endte 2-1 til Hunderupskolen over Ellemarskolen, og sådan skulle det være. Holdkortet var bredere og bedre samlet set over hele banen.

Sådan gik finalerne

Lidt pral
Jeg vil ikke prale, men jeg havde ret i mine bud på begge finaler, som begge var sat til 55/45 i vindernes favør..... Små fejl blev det til undervejs, ingen havde forudset at en målscore på 13-1 var nok i en hel turnering. Og at man så med tre gange 0-0 kunne ende i finalen. Det kom bag på mig, men det gjorde Nexø og var de første bornholmere nogensinde i finalen.

Tak for i år - vi glæder os allerede til august !

Mr. Skolefodbold
Henrik Schou

Følg mig på Twitter

Bliv ven på Facebook

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere