De kommer i Parken fra Jylland/Fyn

Sidste fløjt: De ryger i Parken vest for Storebælt

Ekstra Bladets Henrik Schou følger skolefodbolden hver dag på 7. år. (Foto: Thomas Sjørup)
Ekstra Bladets Henrik Schou følger skolefodbolden hver dag på 7. år. (Foto: Thomas Sjørup)

På baggrund af kvartfinalerne vover jeg igen pelsen og giver mine bud på, hvem der ryger i Parken fra Jylland og Fyn. Det bliver to meget lige kampe, som afvikles med masser af tilskuere og lækkert boldspil. Især drengekampen bliver en lækkerbidsken. Sidste års semifinalister fra Grønvangskolen har hele otte gengangere på holdet. Hunderupskolen står super godt til dem - der er garanti for flot og teknisk bold.

Måldronningen mod tvillingerne
Hjemmeholdet Kolind har Janna, som er landets farligste pige i front. Hun er svær at stoppe og kan hakke den ind udefra, hvis det passer hende. En stærk midtbane bakker hende op. Farsø har de farlige tvillinger, som dog var langt fra formen i kredsfinalen, da de spillede kvartfinale. Sissel Bojer var sidste år super spillende, hun var helt væk i sidste uge. Spiller de tre som i kredsfinalen, så kører det for dem.

Kolind Centralskole - Farsø Skole

Spilletid: Onsdag kl. 9.30

Hold øje med: Kolinds Janne Brouer er den ukronede dronning. 22 kasser og topscorer i landet. Farsøs tvillinger Sara og Sofie Thrige skal op i gear og finde formen fra efteråret.

Chancevurdering: 55-45

Se alt om spilletid og sted HER

Hundene mod rutinen
Fyns fineste tager i mod en rutineret skare af knægte, der skal have vasket den grimme plet af fra sidste år, hvor de i stiv kuling på hjemmebane tabte den værste kamp af alle. Semifinalen, lige før Parken. Det satser de alt på ikke sker igen. Hjemmeholdets livlige knægte har en kanon midtbane og super opbakning i alle kæder, der sidder tæt på hinanden. Med en yderst komptent træner, der oser af fodboldforstand og har spillernes respekt, tror jeg på en hjemmesejr. Men det bliver tæt. En ting er sikkert, giver hundeklubben bare en halv meter til Andreas Kjær, så hakker han den i kassen. Selv om han har luntet rundt og været helt væk hele kampen.

Hunderupskolen - Grønvangskolen

Spilletid: Onsdag kl. 14.00

Hold øje med: Alfahunden Amir Al-Mausouri er farlig i front. Ligesom Grønvangs Andreas Kjær, der hugger til på alt. Udeholdet er i semifinalen for andet år i træk. Med otte gengangere. Respekt.

Chancevurdering: 52-48

Følg mig på Twitter

Bliv ven på Facebook

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere