De kommer i Parken

Mr. Skolefodbold med krystalkuglen: Igen i år forudsiger jeg kampene

Ekstra Bladets Henrik Schou følger skolefodbolden hver dag på 7. år. (Foto: Thomas Sjørup)
Ekstra Bladets Henrik Schou følger skolefodbolden hver dag på 7. år. (Foto: Thomas Sjørup)

Sidste år fik jeg røven i klaskehøjde, jeg var tæt på at sige mit job op. For hvert år giver jeg før slutspillet mit bud på, hvem der vinder i kvartfinalerne. Det gjorde jeg med en kæmpe satsning på de fynske tøser fra Havrehedskolen, som jeg gjorde til monster favoritter med 90-10 % chance for at vinde i Grindsted. I silende regnvejr kom de bare lige pludselig bagud med en - favoritterne spillede elendigt. Alle grinede ad mig hos hjemmeholdet. Heldigvis fik jeg ret, fynboerne sejrede med 2-1 og vandt sidenhen fortjent i Parken.

Her er programmet mod Parken

Læs Ekstra Bladet på mandag
Jeg vil dog sige, at jeg fik ret i 6 ud af 8 i kvartfinalerne, 4 ud af 4 i semifinalerne og 2 ud af 2 i finalerne. Så alt i alt var jeg tilfreds. I år gentager jeg bedriften, selv om jeg bliver upopulær i nogle byer, men sådan er det nu engang. Husk på, jeg har set samtlige hold spille kredsfinalerne - nogle hold har jeg endda set flere gange.

På mandag (2. påskedag) i Ekstra Bladet kan I se en oversigt over alle kampe med procenter på. Glæd jer til det, for lige om lidt triller første bold.

Jeg ved ikke med jer, men jeg glæder mig helt vildt. Nu er det endelig blevet forår. Vi skal finde de fire hold, der skal spille jubilæums-finale nummer 50 i verdens største skoleturnering..... det bliver stort. Vi ses derude!

HUSK: Tip mig på skolefodbold@eb.dk som altid, hvis I har en god historie !

Følg mig på Twitter

Bliv ven på Facebook