Lad mig høre fra jer

Danmark pænt stort: Tip mig om den gode historie, så kigger jeg forbi

Lad mig høre fra jer. (Foto: Thomas Sjørup)
Lad mig høre fra jer. (Foto: Thomas Sjørup)

Der er mange tusinde kilometer på kryds og tværs af vores lille land. Det er umuligt at være alle steder på samme dag. Derfor er jeres tip guld værd. Mange sender mig mails med skægge historier, som kunne være værd at se nærmere på.

Måske går sønnen til en kendt på din skole, en fra X-Factor eller datteren til en tidligere landsholdsspiller. Det er sjovt for andre at læse om, så den slags er vi vilde med at høre om.

LÆS OGSÅ: Bendtners baghave

De nye stjerner
Men jeg vil også rigtig gerne tale med den næste Boilesen eller Bendtner. Alle på landsholdet har spillet med i Ekstra Bladet Skolefodbold på et tidspunkt. Gennem 50 år har vi været fast leverandør til dansk fodbold.

Findes den kommende stjerne på netop din skole, på dit hold. Så skriv til mig med det samme. Det kræver lidt at få alle kampene til at passe, når der er langt mellem dem. Men jeg prøver, det bliver hver sæson til omkring 7000 kilometer. Det samme som frem og tilbage til det sydlige Italien.

Kom frit frem....

Tips og ideer
Jeg håber, I vil skrive til mig med gode ideer. Hvilke emner skal jeg tage op? Hvor skal jeg tage hen? Hvor findes en fed historie? - Skriv til mig på skolefodbold@eb.dk på Facebook eller via Twitter (@lunafar)

Mød Ekstra Bladets Henrik Schou på landevejen

LÆS OGSÅ: Dåser til alle

Bliv fan på Facebook

FÅ SVAR PÅ ALT HER