Kæmpe klask til Hundene tirsdag

Stimen slutter her: Hunderupskolen håber forgæves på deres tredje finale i streg

Ikke meget at række tunge af til kampen tirsdag - det bliver et brag, der vil ryste hele Fyn og dele af Jylland i 60 minutter. (Foto: Henrik Schou)
Ikke meget at række tunge af til kampen tirsdag - det bliver et brag, der vil ryste hele Fyn og dele af Jylland i 60 minutter. (Foto: Henrik Schou)

Hjemmeholdet fra Hunderupskolen tager mod gæsterne fra Nordstjerneskolen, der kommer langvejs fra. Helt oppe fra Frederikshavn kommer de med masser af vilje og fight og lammetæver de ellers normalt så sejrsvante fynboer. Lige netop 1.april…

APRILSNAR...!!

Vikinger på spil
Det kommer ikke til at ske. Selv om de to hold vil stå rasende godt til hinanden, og der kommer til at blive blod på knæene og revne trøjer, så har Hundene bare flere strenge at spille på. Der er ingen svage pletter på holdkortet. De er bundsolide og har en vanvittig rutine efter tre år i træk at have kvalificeret sig til semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se også: ZOOM: Hunderupskolen - Nordstjerneskolen

Deres opspil går super stærkt, især mellem Christian Haller, Niklas "Nikita" Madsen og topscorer Victor Larsen. Fysikken fejler heller ikke noget, bagkæden er nogle store drenge, som står godt plantet i kunstgræsset på hjemmebanen ved OB's baner.

Men det får de også brug for. Vikingerne fra Nordjylland er fightere som deres forfædre med samme navn.

Kæmpe keeper
Forrest med skjold og sværd er evigt kæmpende Casper Larsen, som jeg dødte 'The Viking Warrior'. Den ægte kaptajn giver aldrig op, han er en fornøjelse at følge. På toppen har han et forrygende samspil med bomberen Christoffer Marcussen. Nordstjernens bagkæde består af lige så solide Tim Møller og Sebastian Nielsen.

Bag ved de to langhårde midtstoppere er så til gengæld en keeper, der langt fra har samme klasse som den tårnhøje ditto i den anden ende - Andreas Vestergaard.

Se også: TV: De lange lokker

Meget på spil
Hunderupskolen var væk fra den normale standard i kredsfinalen i november sidste år, men tilbage i storform i deres kvartfinale, der blev vundet solidt med 6-1 over Stensballeskolen. De skal undgå især Casper Larsen, som man slår sig på. Og så skal de udnytte, at de kan spille på et utal af måder, hvor deres gæster meget kører gennem midten.

Rutinen kan også let komme til at spille en stor faktor. Det er altså en semifinale. I verdens største skoleturnering. Med flere tilskuere end de fleste nogensinde har spillet for, og med TV2 på sidelinjen sammen med alle os andre med kameraer, tv-optagere og kritiske øjne. Meget er på spil – i verdens største skoleturnering.

Vinderen får en billet til finalen onsdag 9. april på Farum Park.

Blodige knæ
Jeg glæder mig vanvittigt til kampen. Nok mere end de unge mænds ben og skuldre, der kommer til at blive sat på alvorligere prøvelser, det ender helt sikkert med blodige knæ og blå mærker. Men skal det sgu være, det er en semifinale. Den værste kamp af alle at tabe…

Hunderupskolen – Nordstjerneskolen: 70 – 30 %

Se også: 6-2 er vel kun lige godkendt

Vi ses i Odense!

Mr. Skolefodbold
Henrik Schou
Ekstra Bladet

PS: Efter at have peget på Bording Skole som vinder i den første semifinale, er min score nu på 7-2. Dejligt efter kun at have sluttet de otte kvartfinaler med 6-2. Nu går jeg efter fuld valuta hele frem til og med finalerne...foreløbig har jeg en ud af en...:)

Se også: Sådan gik finalerne i 2014