UNDSKYLD, UNDSKYLD, UNDSKYLD...

Fuld af løgn: Stol aldrig mere på denne mand

Jeg må bare indrømme, at jeg tog fejl. Vikingerne var imponerende. (Foto: Ekstra Bladet)
Jeg må bare indrømme, at jeg tog fejl. Vikingerne var imponerende. (Foto: Ekstra Bladet)

Vikingerne regerede sidst i Danmark for godt 1200 år siden. Nu er de vendt tilbage. Og det med stil.

Nordstjerneskolen er de sande helte i Ekstra Bladet Skolefodbold. De spillede sig flot i finalen på Farum Park, da de slog de sidste to års finalister fra Hunderupskolen med 1-0.

Ikke meget at række tunge af til kampen tirsdag - det bliver et brag, der vil ryste hele Fyn og dele af Jylland i 60 minutter. (Foto: Henrik Schou) Schou Kæmpe klask til Hundene tirsdag

For anden gang i træk tog de røven på mig, ganske enkelt. Jeg havde dem som underhunde i både kvart – og semifinalen, men de er sande overhunde. Undskyld, drenge!

Jeg lavede en aprilsnar og gav dem sølle 30 % chance for at vinde og kaldte det en aprilsnar. Jeg endte selv med narrehaten. Den bærer jeg med glæde.

Ene mand
Fordelt på spil og chancer var det kanon fortjent, de sikrede sig pladsen i finalen. Anfører af kaptajn Casper Larsen, som jeg har døbt `The Viking Warrior´, viste de igen og igen deres vilje og gejst og spillede sig frem til fire-fem kæmpe chancer. Larsen spillede fænomenalt, jeg har ikke set noget bedre i verdens største skoleturnering i årevis. Og jeg laver altså ikke andet end det her!

Hunderupskolen blev pakket flot ind det meste af tiden. Topscorer Victor Larsen var langt fra den normale klasse, men han kom frem til et par chancer, som dog blev brændt. Ene mand kunne han dog intet stille op. Heller ikke da han i sidste sekunder – og i sjette minuts overtid – brændte en chance foran kassen.

Denne bane indtog nordjyderne. (Foto: Brian Brodersen) Fyn Succes-togt: Vikinger på finale-rov

De sande vindere
Desværre skulle vi se lidt usportslig opførsel fra hjemmeholdets Nikita, der nu ellers normalt er et stort smil. Når han vinder. I semifinalen burde han være smidt ud til sidst for at skubbe, da der i hans optik blev trukket tid ved en spiller, der var nede med krampe. Nu er overtiden jo noget, dommeren selv finder ud af at lægge til, når der er spilstop. Trist slutning på karrieren med skolefodbold. Han var også den eneste, der efter kampen ikke stod samlet og var triste sammen med kammeraterne.

Fyn ZOOM: Hunderupskolen - Nordstjerneskolen

Imens festede de rigtige vindere og skreg af deres lungers fulde kraft. Skønt at se. Rigtigt at se. Jeg glæder mig for sindssygt til at se jer i finalen på Farum Park på onsdag. Live på TV2.

De får en god tur hjem til Frederikhavn i bus. (Foto: Henrik Schou)
De får en god tur hjem til Frederikhavn i bus. (Foto: Henrik Schou)


Vi ses, vikingerne af Danmark!!

Venlig Hilsen

Mr. Skolefodbold
Henrik Schou
Ekstra Bladet

God stil i pigekampen. (Foto: Lars Poulsen) Skolefodbold Sådan gik finalerne i 2014