De skal møde Bording i finalen

Hjemme bedst: Det ligner en kamp, Kalbyris-tøserne sætter sig på

Sidste pige-semifinale bliver spændende. (Foto: Ekstra Bladet)
Sidste pige-semifinale bliver spændende. (Foto: Ekstra Bladet)

Skolen på Herredsåsen kan komme i sin tre finale i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvis de onsdag slår Kalbyrisskolen ude på Herlufsholm Stadion. Men det gør de ikke.

Godt nok har jeg netop skrevet, at man aldrig skal stole på mig mere, men jeg er stadig foran med 7-3 i kvartfinaler og semifinaler sammen.

En super topscorer
Hjemmeholdet har en målscore på 58-5 mod udeholets 28-7, men særligt har Kalbyris Louise Nielsen, som for en pige-fodboldspiller er noget ganske særligt.

Hun kan hamre bolden i nettet langt ude fra, også på udeholdets normalt stærke keeper i Rikke Keller, som der dog i sidste kamp gik hele fire mål ind på i ordinær tid.

Ellers skal nævnes Sofie Morgenstjerne og den bomstærke anfører Helena Nielsen, som kun de færreste kommer forbi.

Se også: ZOOM: Kalbyrisskolen - Skolen på Herredsåsen

Fysikken til forskel
Herredsåsens piger har langt fra samme størrelse som hjemmeholdet og ender nok med at komme til kort på fysikken. Spillet har heller ikke været lige så flydende, som det var sidste år, hvor de tabte finalen med 3-0 til Kjellerup i Aarhus.

De fik også kun heldigt slæbt sig videre med en sen scoring hjemme mod Engelsborgskolen i de sidste minutter. Jeg skyder derfor på, at hjemmeholdet går i finalen onsdag 9. april i Farum Park.

Kalbyrisskolen - Skolen på Herredsåsen: 60 – 40 %

Vi ses på græsset!

Mr. Skolefodbold
Henrik Schou
Ekstra Bladet

Se også: Sådan gik finalerne i 2014