Forrygende Farum

Sikke en fest: Drengene lukkede flot af med en super finale foran ellevilde tilskuere

Ekstra Bladets Henrik Schou følger på 10 år skolefodbolden tæt hver dag. (Foto: Thomas Sjørup)
Ekstra Bladets Henrik Schou følger på 10 år skolefodbolden tæt hver dag. (Foto: Thomas Sjørup)

FARUM (Ekstra Bladet): Jeg ved det, nu står den 8-6. Endnu en omgang straffe lukkede og slukkede ballet i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Og sikke en fest det endte med at blive. Så medlevende fans ser de sjældent til hverdag på Farum Park. Det er helt sikkert.

At få et Farum i finalen i Farum, det er jo nærmest som et eventyr. Som den slags nu gør, så endte det lykkeligt til sidst. For hjemmeholdet.

Se også: Kampfakta: Stavnsholt-sejren minut for minut

Drama uden lige

De mange tilskuere hoppede og dansede gennem det meste af kampen. Selv i den bidende kulde og stive vind lige i fjæset på dem. Til sidst fik de lov at bryde ud i mesterjubel og tage i mod deres helte med åbne arme og hylde dem som vindere af Ekstra Bladet Skolefodbold 2013/14.

Det hele afgjort på straffe lige foran dem efter et drama uden lige. Efter 1-1 i ordinær tid stod der til sidst 5-3 på lystavlen.

Se også: KOMMENTAR: Stjernestund i Farum

Rap på fusserne

Nordstjernens rappe angriber Christoffer Marcussen havde fortjent at score efter endnu super kamp. Men samarbejdet med anfører Casper Larsen, hvor de bruger hinanden oppe foran, kom aldrig til at køre. Men topscorer Marcussen havde på egen hånd flere gode tilbud efter at have sat flere forsvarere af i høj fart. Han var en af de spillere, som U-16 landstræner Per Holm satte plusser ud for.

En anden af de spillere, der gav landstræneren smil på, var Stavnsholts Thomas Jørgsholm, som endnu en gang viste sit kanon talent frem. Hold da op, hvor er han bare super dygtig. En fortjent vinder af Michael Laudrups Teknikerpris, der var vi aldrig i tvivl. Sikker klasse.

HUSK, HUSK, HUSK.....vi har lavet et KANON tillæg til jer, der kommer sammen med Ekstra Bladet onsdag..!!

Jeg lover at blive bedre til at gætte resultater, hvis I så lover at stille op igen næste år - i verdens største skoleturnering.

Tak for i år !!

Mr. Skolefodbold

Henrik Schou
Ekstra Bladet