Endnu et røveri

Famlede sig videre: Pigernes finale kommer til at bestå af de to forkerte hold

Endnu en semifinale endte med en ufortjent vinder bedømt på spil og chancer. (Foto: Henrik Schou)
Endnu en semifinale endte med en ufortjent vinder bedømt på spil og chancer. (Foto: Henrik Schou)

Nej, nej, nej. De stakkels piger fra Kalbyrisskolen er ude af årets udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Det skulle de aldrig have været.

Fodbold handler om at score mål, det magtede de ikke. Chancerne var der ellers i bunker især i første halvleg. Grotesk store chancer.

Se også: De skal møde Bording i finalen

Den ellers normalt dygtige keeper fra Herredsåsen havde intet kunne stille op, hvis bare en af boldene var placeret ude i siden. Rikke Keller stod konstant med det hvide kridt på hælene på sine støvler uden at gå ud og møde de dygtige angribere. Hver gang skød de LIGE på hende.

Tre på stribe
Kalbyris har virkelig været en fornøjelse i årets turnering. Katja Nielsen på midtbanen sammen med Sofie Morgenstjerne og kraftværket Helena Jensen nede i forsvaret, den kvindelige udgave af Daniel Agger. Alle var de fortjente deltagere i finalen onsdag 9. april på Farum Park.

Men det nytter ikke noget at være det klart bedste hold på banen, når der efter fuld tid står 0-0 oppe på lystavlen. De mange, mange frysende tilskuere måtte igennem en nervepirrende omgang straffe, der endte med 4-2 til gæsterne. Deres tredje straffe i streg. Og fjerde i turneringen 2013/14. Den ene mere heldig end den anden.

Forkert gæt igen
Nu er Herredsåsen i finalen for andet år i træk og tredje i alt. En er vundet, sidste år tabte de i Aarhus. De møder Bording Skole, der heller ikke skulle have vundet deres semifinale. Trist for turneringen, men sådan går det desværre nogle gange.

Jeg gættede sgu forkert igen i dag, nu er stillingen 7-3. Både fordi jeg gav Herredsåden 40% før kampen, de skulle kun have haft højst 25 %. Men det betyder ikke noget, når så mange bag bolden foran et par skæve angribere løser opgaven. Så kan man deltage i lotteriet fra 11-meterpletten.

Se også: TV: Målhelt: Denne gang går vi hele vejen

Og den leg kan de i Kalundborg. Kønt er det ikke, men de vinder på det.

Tillykke til Herredåsen!

Med venlig hilsen
Mr. Skolefodbold
Henrik Schou

Se også: Sådan gik finalerne i 2014