Annonce:
Annonce:

Mr. Skolefodbold: De vinder den første kvartfinale

Uuuuhh: Som altid afslører Mr. Skolefodbold sine bud dagen før kampene i slutspillet

Ekstra Bladets Henrik Schou følger på 10 år turneringen tæt og ser hvert år utallige kampe - og ikke mindst samtlige opgør fra og med kredsfinalerne og frem til finalerne. /Foto: Denise Anthonsen)
Ekstra Bladets Henrik Schou følger på 10 år turneringen tæt og ser hvert år utallige kampe - og ikke mindst samtlige opgør fra og med kredsfinalerne og frem til finalerne. /Foto: Denise Anthonsen)
Annonce:

Hvert år er det samme recept: Jeg kommer med mine gæt på samtlige kampe fra første kvartfinale til og med begge finaler. Det har jeg gjort i mange år - 2015 skal ikke være nogen undtagelse!

De første år var det en kæmpe succes, her skød jeg næsten ikke forbi skiven. De sidste par år har jeg nu altså - ærlig talt - misset nogle stykker hvert år. Det til trods for, at jeg ser samtlige 16 kredsfinaler i efteråret, hvor jeg ofte også har set flere hold både to eller tre gange allerede. Så det er ikke med tom luft alene, at jeg begiver mig ud i at gætte...

Alligevel kan det selvfølgelig gå galt. Heldigvis for det, for kampene er ganske enkelt blevet mere spændende de senere år. Ingen store røvfulde så langt fremme i turneringen.

ZOOM: Vester Hassing Skole - Lind Skole

Annonce:

I den første af de otte kvartfinaler tager Vester Hassing imod Lind Skole. Det bliver på papiret en af de mere tætte af kampene. Hjemmeholdets to store profiler er turbo-tvillingerne Christina og Maria Pedersen, der er topscorer i kredsen med hele 13 kasser. Christina fighter som anføreren med det store overblik. Også Ida Christensen gjorde det flot i kredsfinalen.

De skal møde et hold, der kun har lukket mål ind i en kamp. Det skyldes både det gode forsvar, men primært deres kanon-keeper Maria Egebæk. Den største profil er dog hende, jeg har døbt 'Livredderen', det er Sofie Jørgensen. Hun er virkelig en god spiller, der kan så meget lækkert på banen. Fight, vilje, overblik og målfarlighed.

Læs ALT om de to hold her!
 

Annonce:

SÅDAN GÅR DET: Der bliver uden tvivl kæmpet til sidste græsstrå. Ingen af de to hold spillede smukt eller poleret i efteråret. Ofte var det ærligt talt langt fra at være kønt. Men det virkede jo, for nu er de fremme ved kvartfinalerne i verdens største skoleturnering, Ekstra Bladet Skolefodbold. Jeg skyder på, at gæsterne har en lille smule mere at byde på. Hvis de kan få lukket tvillingerne nede, så har de den største chance. Men de to skal også ud af spillet, ellers er det for farligt.

PROCENTER: Vester Hassing 45% - Lind Skole 55%

Jeg håber, I alle glæder jer lige så meget til slutspillet, som vi gør på Ekstra Bladet..!!

Vi ses på græsset tirsdag klokken 11.00

Med venlig hilsen
Mr. Skolefodbold
Henrik Schou

 

 

 

Ekstra Bladet Skolefodbold på mobilen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: