Annonce:
Annonce:

Mr. Skolefodbold: De vinder mandag

Sådan går det: Dette hold snupper første billet til semifinalerne

Mr. Skolefodbold giver for 12 år i træk sine bud på kampene i slutspillet. (Foto: Luna Schou)
Mr. Skolefodbold giver for 12 år i træk sine bud på kampene i slutspillet. (Foto: Luna Schou)
Annonce:

Endelig, endelig er vi klar til igen at spille bold. Ekstra Bladet Skolefodbold holder jo pause om vinteren – præcis som Champions League gør det. Verdens største skoleturnering glæder man sig naturligvis bare meget mere til.

Jeg har gennem mange år hver eneste dag fulgt turneringen og igen i år også set samtlige kredsfinaler. Her får I mit bud på, hvordan det går i første kvartfinale.

ZOOM: Rosendalskolen - Stjernevejskolen

Intet vinterhi
Vi mangler otte kvartfinaler og fire semifinaler, før der kan fløjtes op ved finalerne i Odense torsdag 27.april. For tredje år i træk afvikles de sidste to kampe lige midt i landet.

Annonce:

Første skridt på den vej tages mandag i kampen mellem Rosendalskolen og Stjernevejskolen. Pigerne har med sikkerhed ikke været i vinterhi, de har trænet hårdt frem mod deres nok vigtigste kamp til dato. Fire måneder er længe at vente på noget SÅ stort.

Begge hold viste da også i kredsfinalerne, at der var plads til forbedringer på nogle områder. Analysen af de to hold kan læses i vores ZOOM-artikler op mod alle kampe i slutspillet.

Der blev spillet for meget over midten og kun i sjældne tilfælde udnyttet kanterne hos de to hold, der ellers burde vide bedre, da de fleste spiller sammen på klubhold til hverdag. De har forhåbentlig læst på lektierne og viser mere bredde over banen i kvartfinalen.

'Rosen' forudser svært opgør

Hvem har lavet lektier
Netop dette vil uden tvivl især komme gæsterne fra Stjernevejskolen til gode. Spiller for spiller har de grønblusede piger det bedste hold. Især Maria Schrøder og i særdeleshed holdets store profil Julie ’Høsten’ Høst. Hun bliver det afgørende stjerneskud hos Stjernevejskolen.

Annonce:

Teknisk og fysisk kommer Rosendalskolen på overarbejde. Maja Bøgh, Laura Kristensen, Julie Poulsen og farlige Maria ’Rosen’ Bolander skal spille deres livs kamp. De har også mange unge med, som har flere gode år i sig med Ekstra Bladet Skolefodbold. Denne kvartfinale bliver efter alt at dømme sidste stop for denne gang, hvis gæsterne har læst med på ZOOM og ved, hvem de skal passe på.

'Høsten' vil se vilje hele vejen

Sådan går det
Rosendalskolens forsvar er for centreret om dygtige Maja Bøgh, og kæden er alt for langt tilbage, så offside nærmest er umuligt. Det giver god plads at angribe på for Stjernevejskolen, som har scoret langt flere mål og har flere strenge at spille på. Får de for alvor gang i ’Høsten’ og spredt spillet over kanterne, ender de også med at trække de længste strå og løse billetterne til semifinalen.
 

Sådan går det: Rosendalskolen – Stjernevejskolen: 40 – 60 %

Vi ses til kampen!

Mr. Skolefodbold
Henrik Schou
Ekstra Bladet

Mr. Skolefodbold: De vinder mandag

Mr. Skolefodbold: De vinder tirsdag

Mr.Skolefodbold: De vinder torsdag

Følg alle semifinalerne live

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: