Mr. Skolefodbold: De vinder onsdag

Ikke blinke: Det kommer til at gå stærkt med kæmpefavoritterne på banen

Ekstra Bladets Henrik Schou - kaldet Mr.Skolefodbold - har fulgt turneringen tæt gennem 12 år og set mange hundrede kampe. (Foto: Thomas Sjørup)
Ekstra Bladets Henrik Schou - kaldet Mr.Skolefodbold - har fulgt turneringen tæt gennem 12 år og set mange hundrede kampe. (Foto: Thomas Sjørup)

Gæsterne fra Peder Lykke Skolen kommer til semifinalen mod Borupgårdskolen med en 6-0-massakre i kvartfinalen. Som godt kunne være blevet endnu større. Det er et fantastisk angrebsivrigt hold, som er en fornøjelse at følge piske mod mål. Måske ikke for det forsvar, der står på hælene og forsøger at stoppe dem.

Modsat mange andre hold har de nemlig ikke bare en farlig mand i front. Det er flere på midten og ofte begge kanter, der vælter mod mål og gør det mere end almindeligt svært at dæmme op for. Blandt andre Tugay 'Kaptajnen' Turan.

Borupgårdskolen blev klar til semifinalen efter en sikker 2-0 sejr. Nu venter stærke Peder Lykke i semifinalen. (Foto: Henrik Schou) Sjællandnord ZOOM: Borupgårdskolen - Peder Lykke Skolen

Små og store
Hjemmeholdet har også deres styrke fremme på banen. Spillere, 'Strømfordeleren' kan fodre. Hurtigheden ligger på højrekanten, ellers er resten af holdet uden de helt store profiler. bortset fra holdets topscorer, som har nettet 14 gange i denne udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Borupgård har flere ret små spillere, hvilket nok bliver problematisk mod Amagerholdet, der vil være dem fysisk overlegne.

Læs ALT om de to hold her

Mathias 'Mini-Mac' Christensen (gul) i en af mange dueller om bolden. Han kæmper også mod de store drenge. (Foto: Henrik Schou) Sjællandnord TV: 'Mini-Mac' legede med de store drenge

Sådan går det
Begge hold fik gule kort (10 minutter ude) i deres kvartfinale. Begge gange for dumme og unødvendige ting. Hvis de kan holde mund og fokusere på at spille fodbold, så står dette til at blive en meget seværdig kamp. Også en kamp med garanti for mål. Mit bud er, at det ene hold i denne kamp uden sammenligning er årets største favoritter i semifinalen og dermed allerede har den ene støvle i finalen i Odense 28.april.

Anfører Tugay Turan (hvid trøje) i en af de mange dueller på midten. (Foto: Henrik Schou) Storkøbenhavn TV: Ama'r halshug: 'Kaptajnen' sløj i kvartfinalen

Borupgårdskolen - Peder Lykke Skolen : 30 - 70 %

Læs ALT om slutspillet her

Venlig hilsen
Mr. Skolefodbold
Henrik Schou

Stem på din favorit nedenfor!